Ana sayfa Dizi Haberleri Teşkilat izleyicilerinin yüreğini dağlayan paylaşım!

Teşkilat izleyicilerinin yüreğini dağlayan paylaşım!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1’de 3. sezonuyla ekrana gelmeye hazırlanan Teşkilat dizisinin izleyicileri, özellikle yeni sezon için büyük bir merak içinde. Zira ikinci sezon sonunda Çağlar Ertuğrul’un hayat verdiği Serdar’ın ölmesinin ardından dizide yaşanacak değişiklikleri merakla bekliyorlar.

İki sezon boyunca Zehra ve Serdar olarak çok sevilen Deniz Baysal ve Çağlar Ertuğrul partnerliği, artık dizide bir mazi olarak kaldı! Kimse inanmak istemese de oyuncunun da sezon sonunda sosyal medyadan yaptığı veda paylaşımı ile Serdar’ın dönme ihtimali ortadan kalkmış oldu!

Deniz Baysal’ın yeni sezonda işi daha zor! Şimdilik bir partner olmadan yoluna devam edecek gibi görünüyor. Bu arada Zehra’nın yaşayacağı dram dolu sahnelerin izleyenlerin yüreklerini dağlayacağının işareti de henüz sezon başlamadan verildi!

Dizinin sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, Zehra’nın duygularını anlatan sözleri okuyanlar, yeni sezonda çok ağlayacaklarını da tahmin etmekte! Serdar’ı kaybeden Zehra’yı zor günler beklerken, ekran karşısında da izleyici hayli zorlanacak!

Bu arada iki sezondur Ankara’da çekilen dizinin 3. sezonunda İstanbul’a taşınacağı da daha önce konuşulmuştu. Teşkulat’ın başlayan yeni sezon bölümleri İstanbul’da çekilmekte. Zehra’nın Serdar’ı unutamadığı ve yaşadığı duyguları anlattığı aşağıdaki paylaşım sonrası, pek çok izleyicinin gözleri yaşardı…

Teşkilat izleyicilerinin yüreğini dağlayan paylaşım! 7

Dizinin resmi Twitter hesabından yapılan bu paylaşımda, Serdar’ın ölümünün ardından Zehra’nın büyük ıstırap içinde olduğu anlatılıyor. Paylaşımda Zehra’nın ağzından şu sözler aktarılıyor: “Bununla yaşamak zorunda olmak nasıl bir şey biliyor musun? Her gece kabuslar görüyorum. Bunu da anlıyor musun? İstisnasız her gece.

Sadece uykumda değil. Yağmur’a kahvaltı hazırlarken de kabuslar görüyorum. Bulaşık yıkarken de. Uzanmış televizyon izlerken de aklımda hep bu var. Bazen bir bıçak alıp, kafamın içine sokup beynimi çıkarmak istiyorum. Bunu da anlıyor musun?”

Bu sözler henüz dizi başlamadan Teşkilat izleyenleri için hem sürpriz oldu hem de üzücü bir gerçeği de yeniden ortaya koydu. Serdar’ın dönmesini bekleyenler için artık durum netleşirken, dizinin yeni sezonundan verilen tüyo da heyecanı arttırdı.