Ana sayfa Dizi Haberleri Teşkilat’ın yeni sezon çekimleri başladı ancak çok önemli bir eksikle!

Teşkilat’ın yeni sezon çekimleri başladı ancak çok önemli bir eksikle!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT 1’in pazar akşamları izleyiciyle buluşan başarılı dizisi Teşkilat, üçüncü sezon için sete çıktı. Eylül ayında yeni bölümleriyle ekrana gelmeye hazırlanan dizi çekimlere başladı ancak çok önemli bir eksikle.

Teşkilat ikinci sezon finali yaptıktan kısa süre sonra başrol oyuncusu Çağlar Ertuğrul’un ayrılığıyla gündeme gelmişti. Dizinin ilk bölümünden bu yana baş karakter olan Serdar’ı canlandıran Ertuğrul’un ayrılığı gündeme bomba gibi düşmüştü. Dizinin izleyicileri bir süre bu habere inanamasa da hem yapımcı hem de Ertuğrul’dan gelen resmi açıklamayla gerçeği kabul etmek zorunda kalmıştı.

TRT 1’in reyting birincisi dizisi Çağlar Ertuğrul’un ayrılığıyla çok önemli bir kayıp yaşadı. Yaz boyunca Çağlar Ertuğrul’un yerine rol alacak yeni oyuncu bulunamadı. Nitekim Teşkilat, yeni sezon için çekimlere başladı. Ancak baş erkek karakteri canlandıracak oyuncu hala bulunamadı.

Teşkilat’ın yeni sezon çekimleri başladı ancak çok önemli bir eksikle! 7

Teşkilat dizisinin yapımcısı Tims&B Productions hala Çağlar Ertuğrul’un yerine geçecek erkek oyuncu arayışında. Bu yapım şirketi için çok ciddi bir yük çünkü Ertuğrul, Serdar karakteriyle çok sevilmiş ve dizinin ayrılmaz bir parçası haline gelmişti. Ertuğrul’un yerine gelecek ismin Serdar karakterini unutturmak gibi zor bir görevi var.

Bu arada kısa süre önce, en son Adı Sevgi dizisinde izlediğimiz Yunus Emre Yıldırımer’in yeni sezonda Teşkilat’ta rol alacağı iddia edildi. Ancak resmi bir açıklama yapılmadı. Ancak bu iddia Yunus Emre Yıldırımer hayranlarını heyecanlandırmak için yetti.

Dizi dünyasına Hatırla Sevgili ile adım atan Yunus Emre Yıldırımer, Güz Gülleri, Fatih Harbiye gibi birçok yapımda rol aldıktan sonra altı sezon boyunca devam eden Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde Alparslan Çakırbeyli karakterini canlandırdı. Ancak Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ani bir şekilde sona erince Yıldırımer yine ATV’de yayınlanan Adı Sevgi isimli dizide başrolde oynadı. Ancak reytinglerde başarısız olan dizi 11. bölümde ekranlara veda etti.