Ana sayfa Sosyal Medya Oyuncu Ceyda Ateş’in kızı büyüdü, annesine benzerliğiyle ağızları açık bıraktı!..

Oyuncu Ceyda Ateş’in kızı büyüdü, annesine benzerliğiyle ağızları açık bıraktı!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ceyda Ateş, 2018 yılında iş insanı Buğra Toplusoy ile Miami’de hayatını birleştirmişti. Çiftin Talia adını verdikleri kızları ise 2020 yılında dünyaya geldi.

Sosyal medya hesabından sık sık Talia ile anne-kız pozlarını yayınlayan Ateş’ten yeni paylaşım geldi. Kızı Talia’nın fotoğrafını paylaşan Ceyda Ateş ile kızının benzerliği takipçilerini şaşırttı.

Küçük Talia’nın annesine olan benzerliğinin dikkat çektiği fotoğrafa ünlü oyuncu, “Yer elması Talia hanım” notunu düştü.

Oyuncu Ceyda Ateş'in kızı büyüdü, annesine benzerliğiyle ağızları açık bıraktı!.. 7

Evlendikten sonra bir süre ekranlardan uzaklaşan Ceyda Ateş ara verdiği setlere Anıl Altan ile başrolünde yer aldığı Son Dilek filmi ile geri döndü.

Miami ve İstanbul arasında mekik dokuyan oyuncu filmin çekimleri için bir süredir İstanbul’da. Son Dilek, bir anne ve küçük kızının hayatta yaşadıkları türlü zorlukları ve çaresizliğin getirdiği çıkmazı konu ediyor. Ceyda Ateş’in ‘Deniz’ karakterine hayat vereceği filmde Deniz’in kızı ‘Cemre’yi yetenekli çocuk oyuncu Ebrar Alya Demirbilek canlandıracak.

Anıl Altan’ın ‘Tolga’ adında bir bar sahibini canlandıracağı filmin oyuncu kadrosunda Seda Akman, Erkan Bektaş Ümit Acar ve Şebnem Özinal’da yer alıyor. Taçlı Yapım imzalı Son Dilek’in yapımcılığını Mehmet Enver Sarıkaya yaparken, yönetmen koltuğunda ise Melek Öztürk oturuyor. Uzun bir aradan sonra yeniden setlere dönen Ceyda Ateş instagram hesabından sık sık setten fotoğraflar da paylaştı.