Ana sayfa Sosyal Medya Teşkilat’ın yeni sezon çekimleriyle birlikte Deniz Baysal da eğlenceli paylaşımlarına başladı!..

Teşkilat’ın yeni sezon çekimleriyle birlikte Deniz Baysal da eğlenceli paylaşımlarına başladı!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT 1’in pazar akşamları izleyiciyle buluşan başarılı dizisi Teşkilat, üçüncü sezon için sete çıktı. Eylül ayında yeni bölümleriyle ekrana gelmeye hazırlanan dizi çekimlere başladı.

Dizi başladığı ilk günden itibaren ‘Zehra’ karakterine hayat veren başrol oyuncusu Deniz Baysal da sosyal medyada setten paylaşımlar yapmaya başladı.

Deniz Baysal son instagram paylaşımında hayranlarını yine güldürdü. Setten paylaştığı videoda karavana kendisi olarak giren oyuncu, canlandırdığı ‘Zehra’ karakterine bürünerek çıkıyor. Hayranlarının yorumlarından izleyicinin Teşkilat dizisini çok özledikleri anlaşılıyor.

Öte yandan izleyici, geçtiğimiz sezon diziden ayrılan Çağlar Ertuğrul’un yerine kimin geleceğini de merak ediyor. Teşkilat ikinci sezon finali yaptıktan kısa süre sonra başrol oyuncusu Çağlar Ertuğrul’un ayrılığıyla gündeme gelmişti.

Dizinin ilk bölümünden bu yana baş karakter olan ‘Serdar’ı canlandıran Ertuğrul’un ayrılığı gündeme bomba gibi düşmüştü. Dizinin izleyicileri bir süre bu habere inanamasa da hem yapımcı hem de Ertuğrul’dan gelen resmi açıklamayla gerçeği kabul etmek zorunda kalmıştı.

TRT 1’in reyting birincisi dizisi Çağlar Ertuğrul’un ayrılığıyla çok önemli bir kayıp yaşadı. Yaz boyunca Çağlar Ertuğrul’un yerine rol alacak yeni oyuncu bulunamadı. Nitekim Teşkilat, yeni sezon için çekimlere başladı. Ancak baş erkek karakteri canlandıracak oyuncu hala bulunamadı.

Kısa süre önce, en son Adı Sevgi dizisinde izlediğimiz Yunus Emre Yıldırımer’in yeni sezonda Teşkilat’ta rol alacağı iddia edildi. Ancak resmi bir açıklama yapılmadı.