Ana sayfa Dizi Haberleri Oyunculuk yolculuğunda Tarık Emir Tekin bir ilki gerçekleştiriyor!

Oyunculuk yolculuğunda Tarık Emir Tekin bir ilki gerçekleştiriyor!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Genç oyuncu Tarık Emir Tekin, Sadakatsiz dizisindeki rolüyle büyük bir çıkış yaptı. Önümüzdeki kış sezonunda Zengin Kız isimli dizinin başrolünde yer alacak olan başarılı oyuncu bir ilke imza attı.

Henüz 25 yaşındaki Tarık Emir Tekin, ünlü Beşiktaşlı futbolcu Metin Tekin ve Türkiye’nin en başarılı müzisyen ve oyuncularından Şevval Sam’ın oğlu. Eğitimini yurt dışında alan ve İngiltere’deki The Oxford School Of Drama’da oyunculuk eğitimi alan Tarık Emir Tekin, Türkiye’ye döndüğünde oyunculuk için adımlar attı.

Rise of Empires Ottoman isimli dizinin yanı sıra, Çıplak isimli dizide de yer alan Tarık Emir Tekin, bu deneyimlerinden sonra asıl çıkışını ise Sadakatsiz ile gerçekleştirdi. Kanal D’de ekrana gelen ve Türkiye’yi etkisi altına alan Sadakatsiz’de yan rollerden biri olarak karşımıza çıkan Tarık Emir Tekin, öylesine başarılı bir performans ortaya koydu ki canlandırdığı karakteri dizinin en önemlilerinden biri haline getirmeyi başardı.

Oyunculuk yolculuğunda Tarık Emir Tekin bir ilki gerçekleştiriyor! 7

Tarık Emir Tekin bu başarısı sayesinde bir sonraki dizisinde başrolü kaptı. Başarılı oyuncu eylül ayından itibaren Fox TV’de yayınlanmaya başlayacak olan Zengin Kız isimli dizide başrolü Alina Boz ile paylaşacak.

Bu arada Tarık Emir Tekin bir ilki gerçekleştirdi. Genç oyuncu Pantene Altın Kelebek Ödülleri’nde Yıldızı Parlayan Ödüller kategorisinde ödüle layık görülen ilk erkek oyuncu oldu. Bu başarısıyla Tarık Emir Tekin adından bir kez daha bahsettirmeyi başardı.

Tarık Emir Tekin, Sadakatsiz dizisinde psikopatlık derecesindeki Selçuk karakterinin hikaye içindeki dönüşümünü de çok başarılı şekilde yansıttı. Başarılı oyuncu, kendisinden beklenin de üzerine çıkan bir performans ortaya koyunca yapımcılar tarafında daha da dikkatle takip edilen genç isimlerden birisi oldu.