Ana sayfa Dizi Haberleri Ebru Özkan ve Pelin Akil, Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinde en az Oktay Kaynarca kadar önemli bir konumda!

Ebru Özkan ve Pelin Akil, Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinde en az Oktay Kaynarca kadar önemli bir konumda!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ebru Özkan, yeniden dizilere dönüş yapıyor. atv ekranında geçen sezon yayınlanan Hakim isimli dizide Yasemin karakteri ile yer alan oyuncu, toplam 10 bölüm süren projede yine yeteneklerini ortaya koymuştu. Ebru Özkan, yeni sezonda yine atv’de izleyicilerle buluşacak.

Ünlü oyuncu bu sefer Leyla isimli karakter ile Ben Bu Cihana Sığmazam isimli dizinin başrolünde yer alıyor. Pelin Akil ile birlikte dizinin başrol kadın oyuncusu olan Ebru Özkan, dokunaklı bir hikayede sevdiği adamı başka bir kadın ile paylaşmak durumunda kalan bir anneyi canlandıracak.

Ben Bu Cihana Sığmazam isimli dizide Oktay Kaynarca başrolde bulunuyor ve dizi hem aksiyon dolu sahneleri hem de dram öğeleriyle izleyenleri etkileyecek gibi gözüküyor. Diziden yayınlanan iki farklı fragmanda önce aksiyon dolu bir yapım olacağının mesajı verildi.

İkinci fragman ile birlikte ise dizinin sadece bir aksiyon hikayesi olmadığı, aynı zamanda aile öğeleri de taşıdığı ve bu tür sahnelerde de dramın dozunun çok yüksek olacağı anlatıldı. Pelin Akil ile Ebru Özkan ikilisi Cezayir isimli karakterin sevdiği kadınlar olarak hikayede yerini alıyor.

Dizinin kadın başrolleri Ebru Özkan ile Pelin Akil ikilisinin ortaya koyacağı performans en az Oktay Kaynarca kadar önemli olacak. Daha önce 6 sezon boyunca Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde başrolde yer alan Oktay Kaynarca’nın en büyük şikayetlerinden birisi kadın oyuncu azlığı olmuştu.

Ebru Özkan ve Pelin Akil, Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinde en az Oktay Kaynarca kadar önemli bir konumda! 9

Oktay Kaynarca hem yapımcısı hem de başrolünde yer aldığı yeni dizisinde bu sorunu çözmüş gözüküyor. Birçok kadın oyuncunun yer aldığı Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinin oyuncu kadrosu da çok etkili isimlerden oluşuyor.

Ebru Özkan ve Pelin Akil, Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinde en az Oktay Kaynarca kadar önemli bir konumda! 10

İşte dizinin oyuncuları ve canlandıracakları karakterlerin ismi:

Oktay Kaynarca (Cezayir), Ebru Özkan (Leyla), Pelin Akil (Firuze), Ali Seçkiner Alıcı (Kurban Baba), Hakan Karahan (Dumrul), Erkan Sever (Orhan), Ragıp Savaş (Atakan), Gülenay Kalkan Ünlüoğlu (Elmas), Eren Vurdem (Azamet), Aslı Sevi (Azade), Kerem Kupacı (Ethem), Ziya Kürküt (Bekir), Pelin Uluksar (Süheyla), Mina Derman (Suna), Batuhan Sezer (Ömer Asaf), Değer Alp (Canan), Başak Kıvılcım Ertanoğlu (Zühre), Burcu Binici (Meltem), Ömer Kurt (Kerim), Mert Kırlak (George Bagnall), Ahmet Yıldırım (Cafer), Tanıl Yöntem (Canberk), Doruk Öztürk (Şamil), Osman Albayrak (Beyler Divanı Azer), Melisa Duru Ünal (Mercan), Aylar Melayeva (Sevim), Hanbey Oğuzhan Çoban (Besim), Işıl Yücesoy (Gülendam).

Ebru Özkan ve Pelin Akil, Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinde en az Oktay Kaynarca kadar önemli bir konumda! 11