Ana sayfa Dizi Fragmanları Tetikçinin Oğlu dizisi 1. bölümü nasıl başlayacak, neler olacak?

Tetikçinin Oğlu dizisi 1. bölümü nasıl başlayacak, neler olacak?

tarafından ker_def

Fox TV ekranında yeni bir diziye yer açın. Salı akşamları Tetikçinin Oğlu isimli aksiyon yapımı çok önemli isimleri bir araya getirdi. Timuçin Esen, Şevket Çoruh, Sezin Akbaşoğulları, Serhat Kılıç, Genco Özak gibi önemli oyuncular bu projede buluştu.

İlginç bir hikayesi bulunan dizide çok ilginç anlara şahitlik edeceksiniz. Aksiyon seven izleyiciler için Tetikçinin Oğlu dizisi iyi bir seçim olabilir. 11 Nisan Salı akşamı saat 20.00’da Fox TV’de yayınlanacak olan ilk bölümde neler olacak? İşte detaylar:

İskender ve Korkmaz, kırk yıldır sırtını birbirine dayamış iki dosttur. Korkmaz, İskender için elini kirletmekten çekinmez ve yıllar içinde tetikçisine dönüşür. İskender ise onun sayesinde işlerini büyütmüş, rakiplerinin korktuğu bir insana dönüşmüştür.

Zamanı geldiğinde her şeyin başına geçireceği oğlu Yiğit, babasının gözüne girmek için bir iş organize eder ama işler beklediği gibi gitmez. Hayatını üç kağıtla kazanan, günübirlik yaşayan Metin ise, o gece olay yerindedir. Yaşanan olaylar sonucu Yiğit ölürken, Metin de büyük bir belanın içerisine düşer.

Oğlunun ölümüyle tüm kontrolü kaybeden İskender, Korkmaz’dan oğlunun katilini bulmasını ister. Bir süre iz süren Korkmaz, sonunda hedefe ulaşmak üzereyken büyük bir gerçekle yüzleşmek zorunda kalır. Artık Korkmaz, Metin ve İskender için hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır.