Ana sayfa Sosyal Medya Sıla Türkoğlu ile Rabia Soytürk aşkta aynı şeyi arıyor!

Sıla Türkoğlu ile Rabia Soytürk aşkta aynı şeyi arıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Son günlerin çok konuşulan genç kadın oyuncularından Rabia Soytürk ile Sıla Türkoğlu, arkadaşları ile birlikte depremzede kız çocuklarının eğitimi için organize edilen Yalın’ın konserine katıldı.

İki oyuncu da böyle güzel bir amaç için bir araya gelmenin önemine değindi. Veda Mektubu dizisinde Aslı karakterini canlandıran Rabia Soytürk de, Kızılcık Şerbeti dizisinde Doğa olarak izlediğimiz Sıla Türkoğlu da sette yoğun bir şekilde çalışmaların devam ettiğini anlattı.

İki genç oyuncunun ortak bir noktası da şu sıralarda bir ilişkilerinin olmamasıydı. Magazin muhabirlerinin sorularını yanıtlayan ve aşk hayatlarında kimsenin olmadığını ifade eden ikili, nasıl birisini aradıkları konusunda da şeffaflık ve dürüstlüğü öne çıkartan yanıtlar verdi.

Sıla Türkoğlu, “Uzun bir süredir hayatımda birisi yok. Kısmet bu işler. Kriterlerim var. Şeffaflık, her şeyden önemlisi karşımdaki insanın bütün saflığı ile bana yaklaşmasını isterim” diye konuştu.

Rabia Soytürk de benzer düşüncede olduğunu ifade etti. Oyuncu, “Kalbi ve insanlığı güzel olsun. Sektörde yeni yeni adımlarımızı atıyoruz, gerçekliği sorgulama aşamasındayız. Gerçek olsun, cam gibi olsun” dedi.

Her iki oyuncu da ilişkilerinde karşılarında dürüst ve göründüğü gibi olan erkeklerle anlaşabileceklerini belirterek ortak bir fikir ortaya koydu.