Ana sayfa Dizi Haberleri Tetikçinin Oğlu dizisinin reyting sonuçları hak ettiğinin çok altında!

Tetikçinin Oğlu dizisinin reyting sonuçları hak ettiğinin çok altında!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında geçen hafta başlayan Tetikçinin Oğlu dizisi, ilk bölümü ile ortalama reytingler elde etmiş ve iyi bir başlangıç olarak yorumlanmıştı. Ancak ikinci bölüm reyting sonuçları gelince işler biraz değişti.

Timuçin Esen, Şevket Çoruh ve Genco Özak’ın başrollerinde yer aldığı dizinin etkileyici bir hikayesi ve aksiyon dolu sahneleri var. İki usta ismin yanında genç oyuncu Genco Özak’ın da başarısını takdir etmek gerekiyor. Tetikçinin Oğlu dizisinin ilk bölümünde reytingler tüm izleyici gruplarında iyi geldi. 4’lü oranlara yakın seyreden reytinglerin dizinin ilk bölümü adına çok iyi sonuçlar olduğu ortadaydı.

Ancak 18 Nisan Salı akşamı yayınlanan ikinci bölümde tüm izleyici gruplarında ciddi bir düşüş yaşandı. Özellikle de AB grubundaki kayıp çok yüksek oldu. Dizi geçen haftaya göre tüm gruplarda ciddi bir izleyici kaybı yaşadı ama ekrandaki tüm dizilerde bir düşüş var.

Tetikçinin Oğlu gibi yeni başlayan bir proje için ise bu haftaki sonuçlar pek hayırlı değil. Dizinin 2. bölümü ile tüm kişilerde on birinci olduğunu, AB ve ABC1 gruplarında ise beşincilik elde ettiğini belirtelim.

Sıralama olarak AB ve ABC1 iyi gözükse de reytingler ortalamanın bir hayli altında gerçekleşti. Bu durum, dizinin hak ettiği reytinglerin çok altında oranlar olarak dikkatlerden kaçmadı.

Dizinin 25 Nisan Salı akşamı ekrana gelecek olan 3. yeni bölümünün önemi artık daha da fazlalaştı. İşte yeni bölümden ilk fragman: