Ana sayfa Dizi Haberleri Tetikçinin Oğlu dizisinin reytinglerini görenler gözlerine inanamıyor!

Tetikçinin Oğlu dizisinin reytinglerini görenler gözlerine inanamıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında salı akşamları izleyicilerle buluşmakta olan Tetikçinin Oğlu dizisi, iyi bir hikayesi ve güçlü bir oyuncu kadrosu olmasına rağmen elde ettiği reytingler ile hayretler içinde bırakmaya devam ediyor.

Aile, Üç Kız Kardeş ve Ben Bu Cihana Sığmazam gibi etkili dizilerin yer aldığı salı rekabetinde ilk bölümde dikkat çeken ve iyi reytingler alan Tetikçinin Oğlu, sonraki süreçte düşüşler yaşadı. Dizinin 2 Mayıs akşamı yayınlanan 4. bölümünün reytinglerini görenler ise gözlerine inanamıyor.

Bırakın ortalama reytingleri, bu noktaya ulaşması bile mümkün olmayan bir görüntü çizen Tetikçinin Oğlu dizisi, hikayeyi beğenerek izleyenleri büyük hayal kırıklığına uğratmış durumda.

Timuçin Esen ve Şevket Çoruh gibi iki etkili oyuncunun başrolündeki dizinin 4.bölümü tüm kişiler kategorisinde ancak 15. olabildi. Dizinin AB grubunda 12. olduğunu ve ABC1’de de 13. sırada bulunduğunu belirtelim.

Bu sonuçlar ile birlikte Fox TV’nin diziye bir süre daha ekranda kalmasına müsaade etse bile bunun uzun bir süre olmayacağı anlaşılıyor.

Dizinin 9 Mayıs salı akşamı yayınlanacak olan 5. yeni bölümünün sonuçları da merakla beleniyor.