Ana sayfa Yabancı Dizi The New Pope dizisi 11 Ocak’ta Blu TV’de başlıyor!

The New Pope dizisi 11 Ocak’ta Blu TV’de başlıyor!

tarafından ker_def

Paolo Sorrentino’nun sıradışı anlatımıyla kısa sürede fenomene dönüşen ‘The Young Pope’un devam projesi ‘The New Pope’, diziseverlerle buluşmak için gün sayarken diziden yeni tanıtım yayınlandı. Merakla beklenen dizi İngiltere’de yayın yapan Sky Atlantic kanalından hemen 1 gün sonra, 11 Ocak 2020’den itibaren sadece BluTV’de seyredilebilecek.

Usta yönetmen Paolo Sorrentino‘nun beğeniyle karşılanan mini dizisi ‘The Young Pope’, yayınlanmasından yaklaşık dört yıl sonra devam dizisi ‘The New Pope’la hayranlarıyla buluşmaya hazırlanıyor. John Malkovich ve Jude Law’ı buluşturan The New Pope’dan gelen yeni tanıtım Vatikan’da entrikalı bir sezon izleyeceğimizi gösteriyor.

Önceki papa Pius XIII (Jude Law)’ün komadan uyanmasıyla, yeni papa Giovanni Paolo III’ün (John Malkovich) hesaplarının ve Vatikan’daki tüm dengelerin nasıl değişeceği merakla bekliyor.

HBO, Sky ve Canal+ ortak yapımı olan dizi, ilk sezonunda olduğu gibi 11 Ocak’tan itibaren Türkiye’de sadece BluTV üzerinden diziseverlerle buluşacak. Sharon Stone ve Marilyn Manson’ı da zengin oyuncu kadrosuna dahil eden ‘The New Pope’, 2020 yılının en çok ses getiren yapımlarından olacak.