Ana sayfa Sosyal Medya Yasak Elma’daki Yıldız’a bakıp da Eda Ece’yi de onun gibi sanmayın!

Yasak Elma’daki Yıldız’a bakıp da Eda Ece’yi de onun gibi sanmayın!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Eda Ece’nin büyük bir açlığı var! Ünlü oyuncu Eda Ece, Yasak Elma dizisindeki görgüsüz Yıldız Argun karakterine hayat veriyor ama gerçek yaşamda bambaşka birisi… Hayatı sorgulayan yönleri ile zaman zaman sosyal medyada paylaşımlar yapan Eda Ece, ayrıca bilgiye de aç bir kişilik sergiliyor.

Aslı Şen’in youtube kanalına konuk olan ünlü oyuncu, birçok ünlü isimden de bilgiye olan tutkusu ile ayrılmakta… Birçok kişi aracına bindiğinde müzik açıp rahatlamak ister. Ancak Eda Ece, aracında daha çok başkalarını dinlemek istiyor. Fikirleri, kitapları bazen de belgeselleri aracında seyahat ederken de dinliyor ve her anını bilgi sahibi olarak geçirmek istiyor.

“Müzik ile pek aram yok. En az bilgim olan konu müziktir” diyen Eda Ece, “Babam, annem yaşlı bulur ama arabada bile bir şey dinlerim ben. Mesela bir belgeseli bağlıyorum arabaya, öğrenmediğim bir şeyi öğreneyim diye. Bilgi benim çok sevdiğim bir şey. Her konuda bilgi almaya çalışırım. Müzik dinlemek yerine bunu yapıyorum” diye konuştu.

Kitapların sesli anlatımı olarak bilinen Storytel app’ini de çok sık kullandığına değinen oyuncu, “Yürüyüşe zorla gitmeye çalışıyorum. Bu aralar birazcık daha forma gireyim diye. Mesela, storytel kulağımda. Müzik değil…” açıklamasında bulundu.

Eda Ece röportajını videodan izleyebilirsiniz.