Ana sayfa Dizi Haberleri Timuçin Esen ile Şevket Çoruh ikilisini aynı dizide buluşturmak harika bir seçim olmuş!

Timuçin Esen ile Şevket Çoruh ikilisini aynı dizide buluşturmak harika bir seçim olmuş!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında Salı akşamları yayınlanmaya başlanan Tetikçinin Oğlu isimli dizinin ilk bölümü hızlı bir giriş yaptı. Dizinin başrollerinde Timuçin Esen ile Şevket Çoruh ikilisinin olması ayrı bir keyif oldu. Her ikisi de oyunculuk kalitesi konusunda çok başarılı örnekler sunan isimler. Karakterlerin ruhunu izleyiciye aktarma ve ekran başındakilerin duygularını açığa çıkarma konusunda çok başarılı oldukları daha ilk bölümden ortaya çıktı.

Timuçin Esen ile Şevket Çoruh ikilisini aynı dizide buluşturma fikrini çok seven dizi hayranları, Tetikçinin Oğlu projesine sıkı sıkıya sarıydı. Dizinin ilk bölüm reytingleri de ortalama oranlarda gerçekleşti ve bu da iyi bir başlangıç sayılabilir. Özellikle birçok iddialı dizinin düşük reytingler almaya devam ettiği bir ortamda Tetikçinin Oğlu projesinin 4’e varan reytingler ile açılış yapması önemli bir artı olarak kabul edilmeli.

Tabii ki dizinin devamı için reytinglerin bir miktar daha artması şartı. Yoksa Fox TV’nin ne yapacağı hiç belli olmaz. Ancak sosyal medyadaki yorumlara bakılır ise Tetikçinin Oğlu dizi projesi daha ilk bölümden geniş bir izleyici topluluğunun gönlünü kazanmışa benziyor.

Timuçin Esen ile Şevket Çoruh ikilisini aynı dizide buluşturmak harika bir seçim olmuş! 7

Sosyal medyada birçok güzel yorum bulabilirsiniz. Diziyi başlayıp da devam edecek vakti olmadığı halde televizyonu kapatamadığını söyleyenlerden tuttun da, Fox TV’nin sonunda arzu edilen güçlü bir diziyi ekrana sürdüğünü düşünenlere kadar çok sayıda paylaşım bulunuyor.

Tetikçinin Oğlu dizisini beğenerek izlediklerini ifade eden izleyiciler, ilk bölümde çok beğendiklerini Hilmi Cem İntepe’nin konuk oyuncu olarak hikayede yer almasına üzüldü. Genç oyuncunun daha uzun süre rolünün sürmesini isteyenler, “Keşke karakter ölmeseydi” diye yorumlarda bulundu.

“Çok iyi bir iş, hem kadro hem senaryo bayağı iyi, hiç sıkılmadan izledim” diye mesaj yazan birçok izleyici bulunuyor. Tetikçinin Oğlu dizisinin asıl büyük reyting patlamasını ikinci bölümden itibaren yapmasının beklendiğini de belirtelim.