Ana sayfa Dizi Haberleri TolCem hayranlardan gelen yorumlara hayran! Kardeşlerim dizisinin yeni çifti sevilmenin keyfini yaşıyor!

TolCem hayranlardan gelen yorumlara hayran! Kardeşlerim dizisinin yeni çifti sevilmenin keyfini yaşıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kardeşlerim dizisinde Cemile ve Tolga karakterlerini izleyiciler, fazlasıyla ilgi çekici olarak buluyor. TolCem etiketi ile sosyal medyada bu dizi çifti hakkında yorum yazan birçok kişiyi de görebilirsiniz. Son dönemin öne çıkan Nilsu Yılmaz ile Berk Ali Çatal, Dizi TV programına konuştu.

İki genç oyuncu birbirlerinin dizideki karakterlerini yorumladı. Cemile olarak izlediğimiz Nilsu Yılmaz, “Bence Tolga dizideki en dik başlı karakterlerden birisi. Bence Cemile’nin işi çok zor olacak. Çünkü bir kere Cemile’nin etrafındaki insanlar Tolga’ya karşı çok fazla ön yargılı. Biraz da haklılar bence. O yüzden bunların kırılması biraz uzun sürecek. Ama bu uzun sürme zaten onların arasındaki o bağı güçlendirecek.

Berk Ali Çatal da Tolga karakterinin bakış açısından Cemile hakkında bazı detaylar sundu. Berk Ali Çatal, Tolga’nın bugüne kadar görmüş olduğu insan potansiyeline göre Cemile’nin çok farklı birisi olduğunu söyledi.

TolCem hayranlardan gelen yorumlara hayran! Kardeşlerim dizisinin yeni çifti sevilmenin keyfini yaşıyor! 8

Genç oyuncu, Tolga’nın Cemile’ye bakışını şu şekilde özetledi: “Ne olursa olsun Cemile’nin ona karşı olan tavrı. Daha anlayan taraftan, onu daha dinlemek isteyen birisi. Senin hakkında herkesin fikri var, benim bir fikrim yok. Bana kendini anlat. Bana, benim seni gerçekten anlayabileceğim şeylerle gel modunda yaklaşıyor…”

Cemile’nin dizinin önceki bölümleri düşünüldüğü zaman Tolga’ya çok iyi geldiğini belirten dizi hayranları, bu çifti çok beğendiklerini ve ilişkilerinin gelişmesini de heyecanla beklediklerini belirten yorumlar yapıyor.

Dizi hayranları TolCem etiketi ile sosyal medyada bu ikiliyi öne çıkartıyor. Hayranların bu tavrı da iki genç oyuncuyu çok mutlu ediyor.

TolCem hayranlardan gelen yorumlara hayran! Kardeşlerim dizisinin yeni çifti sevilmenin keyfini yaşıyor! 9

Berk Ali Çatal, hayranlarla arasının çok iyi olduğunu belirtti ve “Beklemediğimiz şekilde, değişik ve yapıcı, bizi sevdiklerine dair yorumlar yapıyorlar” diye konuştu.

Nilsu Yılmaz, kendisine de sosyal medyadan çok güzel mesajlar geldiğini belirterek, “Ben hepsini okuyorum, cevap veremiyorum ama okuyorum. Bunu bilsinler. tüm yapılan çalışmaları görüyorum, beğeniyorum” dedi.

Nilsu Yılmaz, hayranların bu güzel mesajlarından çok memnun olduğunu ve onların da mutlu olmasının memnuniyet verici olduğunu sözlerine ekledi.