Ana sayfa Dizi Haberleri Tolga Sarıtaş, Çağlar Ertuğrul, Hande Erçel büyük bir yarış içinde!

Tolga Sarıtaş, Çağlar Ertuğrul, Hande Erçel büyük bir yarış içinde!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 2019 yılının en güzel 100 yüzünü belirlemek amacıyla sosyal medya üzerinde başlatılan yarışmaya katılım her geçen gün hızla artıyor.

#100mostbeautifulfaces2019 etiketi ile sosyal medyada dünya çapında birçok isim aday gösteriliyor.

30 Kasım tarihinde yarışma sona erecek. Instagram’da 5 binin üzerinde takipçisi olan isimler aday gösterilebiliyor. İsteyen herkes istediği kadar farklı aday da gösterebiliyor.

Tolga Sarıtaş, Can Yaman, Berk Cankat, Burak Özçivit, Çağlar Ertuğrul, Çağatay Ulusoy, Hande Erçel, Hazal Kaya, Burak Deniz, Alp Navruz, Kerem Bursin’in isimleri adaylar arasında yer aldı.

Demet Özdemir hayranları da yarışmada adaylar içine alınması için sosyal medyada yoğun bir çaba harcıyor.

TC Candler 2019 instagram sayfasında aday gösterilenler için paylaşımlar yapıldı ve bu paylaşımlara yorum bırakılabiliyor.

Tolga Sarıtaş, Çağlar Ertuğrul, Hande Erçel büyük bir yarış içinde! 12 Tolga Sarıtaş, Çağlar Ertuğrul, Hande Erçel büyük bir yarış içinde! 13 Tolga Sarıtaş, Çağlar Ertuğrul, Hande Erçel büyük bir yarış içinde! 14 Tolga Sarıtaş, Çağlar Ertuğrul, Hande Erçel büyük bir yarış içinde! 15 Tolga Sarıtaş, Çağlar Ertuğrul, Hande Erçel büyük bir yarış içinde! 16 Tolga Sarıtaş, Çağlar Ertuğrul, Hande Erçel büyük bir yarış içinde! 17