Ana sayfa Sosyal Medya Tolga Sarıtaş ilk günkü kadar heyecanlı ve bir o kadar profesyonel!

Tolga Sarıtaş ilk günkü kadar heyecanlı ve bir o kadar profesyonel!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Söz dizisinde 3 sezon boyunca Yavuz Karasu karakteri ile büyük başarı kazanan, “Sar Komutan’ lakabı ile anılan Tolga Sarıtaş, geçen sezon yaşadığı Ferhat ile Şirin dizisi şanssızlığının ardından yeni sezonda yine ekrana bomba gibi dönüş yaptı.

Ayça Ayşin Turan ile Show TV ekranında yayınlanan Arıza dizisinin başrolünde yer alan oyuncu, yeteneklerini şimdi de bu projede sergiliyor. Arıza, çok beğenildi ve milyonlarca kişiyi de ekran başında oturtmayı başardı. Tolga Sarıtaş da yine her zamanki gibi aksiyon sahnelerindeki başarısıyla kendisinden söz ettiriyor.

Arıza dizisiyle yeniden öne çıkan oyuncu Be Man Magazine dergisinin de Aralık sayısının kapağında yer alıyordu.

Tolga Sarıtaş ilk günkü kadar heyecanlı ve bir o kadar profesyonel! 8

Derginin instagram hesabında ünlü oyuncu da öve öve bitirilemedi. Şu sözler dikkat çekti. “Başarılı, yetenekli, yakışıklı, çalışkan, çok sevilen ve beğeniyle izlenen bir oyuncu Tolga Sarıtaş… Onu ekranda gördüğümüz ilk günden bu yana oynadığı her karakterle kariyer basamaklarını hızla tırmandı. Genç yaşına rağmen başarısı Türkiye sınırlarını aştı. Hala ilk günkü gibi heyecanlı ama bir o kadar profesyonel. 2020’yi uğurlamadan bir araya gelip hem oyunculuğa hem de dünyanın içinde bulunduğu duruma dair sohbet ettik.”

TOLGA SARITAŞ’TAN ÖZEL PAYLAŞIM:

Ünlü oyuncu instagram hesabından dergi için yapılan özel çekimlerden paylaşımda bulundu.

“Emeği geçen herkesin ellerine sağlık” diyerek aşağıdaki fotoğrafını yayınlayan Tolga Sarıtaş’a hayranlarından ilgi yine büyük oldu.

Tolga Sarıtaş ilk günkü kadar heyecanlı ve bir o kadar profesyonel! 9

Be Man Magazine dergisinin instagram hesabında ise özel çekimlerden bir video yayınlandı.

Sarıtaş için övgü dolu ifadelerle paylaşılan bu görüntüler de büyük ilgi gördü.

İşte Be Man Dergisi’nin gözünden çekimler ve Tolga Sarıtaş’ın etkileyici görüntüleri:

Hala ilk günkü gibi heyecanlı ama bir o kadar profesyonel. Hayatımıza girdiği andan bu yana kariyerindeki hızlı adımları, kendine özgün karizması ve yeteneği ile her daim ilham veren Tolga Sarıtaş’la Aralık sayımızda buluştuk.