Ana sayfa Sosyal Medya Mucize Doktor dizisinin Tanju’su Murat Aygen, koronavirüse yakalandı, paylaşımı endişelendirdi

Mucize Doktor dizisinin Tanju’su Murat Aygen, koronavirüse yakalandı, paylaşımı endişelendirdi

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Dizi setlerinde yaşanan koronavirüs vakalarına bir yenisi daha eklendi. Timuçin Esen, Gülsim Ali, Ahsen Eroğlu, Ayşenil Şamlıoğlu gibi isimlerin üst üste koronavirüs vakalarının ortaya çıkmasının ardından bir haber de Mucize Doktor dizi setinden geldi.

Murat Aygen, instagram hesabından yaptığı paylaşım ile hayranlarına durumunun pek de iyi olmadığını duyurdu. Testlerinin pozitif çıktığı öğrenilen Murat Aygen’in de koronavirüse yakalandığı belirtildi.

Tanju karakterine hayat veren ünlü oyuncunun ismi Exxen için hazırlıkları süren Öğrenci Evi projesinde de geçmekteydi. Son dönemde öne çıkan performansıyla dikkatleri çeken Murat Aygen, korona testinin pozitif çıkmasının ardından evinde karantinaya girdi.

İlaç tedavisine başlanan oyuncunun instagram hesabından yaptığı paylaşım ile takipçilerini endişelendirdi.

Mucize Doktor setine bir süre ara verilirken, ünlü oyuncu “Yalnızım” isimli bilinen şarkının sözleriyle birlikte şu mesaj ile son durumu takipçilerine anlattı: “O eski halimden eser yok şimdi. Izdırap içinde, yorgunum şimdi. Tutun kollarımdan düşerim şimdi. Yalnızım dostlarım yalnızım yalnız..”

Mucize Doktor dizisinin Tanju'su Murat Aygen, koronavirüse yakalandı, paylaşımı endişelendirdi 7