Ana sayfa Dizi Haberleri Tolga Sarıtaş ve Ayça Ayşin Turan’ın büyük şansı!

Tolga Sarıtaş ve Ayça Ayşin Turan’ın büyük şansı!

tarafından ker_def

Arıza dizisinde bu sezon Tolga Sarıtaş ile Ayça Ayşin Turan buluşması yaşanacak.Nefes kesen bir hikayeye sahip olan Arıza dizisinde iki ünlü oyuncu da son dizilerindeki başarısızlığı da unutmaya çalışacak.Ferhat ile Şirin ve Zemheri dizileri her iki oyuncu adına da beklentilerin çok altında kalan yapımlar oldu.

Her iki dizi de ekrana erkan veda etti ve oyuncuların kariyeri adına da hayal kırıklığı olarak geçti. Yapımına O3 Medya’nın imza attığı başrollerini Tolga Sarıtaş ve Ayça Ayşin Turan’ın paylaştığı Show TV’nin yeni sezonda ekrana gelecek iddialı dizisi Arıza dizisinin ise tüm bu olumsuzlukları ortadan kaldırması bekleniyor.

Çekimleri devam eden aksiyon dizisinde birbirlerine çok yakışan ünlü oyuncular, iyi bir dizi çifti olacaklarını gösteriyor. Uyumları ile sette de iyi anlaşan ikilinin performansı merakla bekleniyor.

Yönetmenliğini Recai Karagöz’ün üstlendiği, senaryosunu Ozan Aksungur’un kaleme aldığı, Arıza dizisinin oyuncu kadrosunda ayrıca şu isimler bulunuyor:

Tolga Sarıtaş ve Ayça Ayşin Turan'ın büyük şansı! 7

“Ahmet Mümtaz Taylan, Olgun Toker, Levent Can, Cavit Çetin Güner, Murat Daltaban, Dilara Aksüyek, Uygar Özçelik, Pınar Çağlar Gençtürk, Ali Rıza Kubilay, Yağız Can Konyalı, Ali Seçkiner Alıcı, Cankat Aydos, Hazal Benli, Kemal Burak Alper, Duygu Akdeniz, Sıla Gözüm, Gökay Müftüoğlu, Burak Demir ve Yeşim Salkım ile Yeşim Gül.”

“Arıza” nefes kesen hikayesi, sürükleyici temposu ve güçlü isimleri ile çok yakında Show Tv’de.