Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Tolgahan Sayışman ile Almeda Abazi’nin aşkı tam gaz

Tolgahan Sayışman ile Almeda Abazi’nin aşkı tam gaz

tarafından ker_def

Almeda Abazi’yi geçtiğimiz gün İstinye sokaklarında görüntülüyoruz. Ayrılık iddialarının aksine güzel model, ilişkisinde her şeyin yolunda olduğu söylüyor.

2 sezondur Asla Vazgeçmem dizisiyle seyirciyle buluşan yakışıklı oyuncu Tolgahan Sayışman ile ünlü model Almeda Abazi, kısa bir ayrılık sonrası yeniden barışmıştı. Ünlü çift, Şeker Bayramı’nda ayrı ayrı tatil yaparak kafaları karıştırdı. Ayrılık soruları yeniden gündeme geldi. Tolgahan Sayışman bayram tatilinde soluğu Londra’da almıştı. Ünlü oyuncu, İngiltere’de hem tatil hem de dil eğitimi alan, yakın arkadaşı Murat Yıldırım’ı da ziyaret etmişti. Hayranlarının Ramazan Bayramı’nı kutlayan yakın arkadaşlar, birlikte snapchat’ten yayın bile yapmışlardı. Hala Londra’da olan Tolgahan Sayışman, geçtiğimiz gün yakın arkadaşı Murat Yıldırım ile bir restoranda akşam yemeği yedi. Ünlü oyuncu, yemek sonrası çektikleri fotoğrafı hayranlarıyla paylaştı. Öte yandan Arnavut güzel Almeda Abazi’yi geçtiğimiz gün spor kıyafetleriyle İstinye sokaklarında görüntülüyoruz. Ayrılık iddialarının aksine güzel model, ilişkisinde her şeyin yolunda olduğu mesajını veriyor. Röportaj sırasında Almeda Abazi’nin kolyesi dikkatimizden kaçmıyor.

Özel hayatıyla ilgili kaçamak yanıtlar veren Almeda Abazi, kısa bir röportajdan sonra kameramıza öpücük yollayarak gözden kayboluyor.