Ana sayfa Sosyal Medya Tolgahan Sayışman’ın kızı Alina bir yaşında!

Tolgahan Sayışman’ın kızı Alina bir yaşında!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- 2017 yılında evlenen Tolgahan Sayışman ve eşi Almeda Abazi çifti  mutlu beraberlikleriyle magazin basınının parmakla gösterdiği ünlü çiftler arasında yer alıyor.

Efehan adında bir erkek çocukları olan ünlü çift, geçtiğimiz yıl kızları Alina’nın doğumuyla birlikte ikinci kez anne baba olmanın mutluluğunu yaşamıştı. Ünlü çiftin minik kızları Alina bir yaşına bastı.

Tolgahan Sayışman, kızı Alina’nın doğum gününü instagram hesabından yaptığı bir paylaşımla kutladı. Ünlü oyuncu paylaşımında, “İyi ki doğmuş benim prensesim. Seni çok seviyorum” ifadelerini kullandı.

Tolgahan Sayışman'ın kızı Alina bir yaşında! 8

Oyuncunun hayranları da fotoğrafların altına minik Alina’nın doğum gününü kutlayan yorumlarda bulundular. Almeda Abazi geçtiğimiz günlerde verdiği bir röportajda, oğulları Efehan’ın Alina doğduktan sonra kıskançlıklarının arttığını anlatarak, “Kıskançlıkları bizi bitirdi” diye konuşmuştu.

Tolgahan Sayışman'ın kızı Alina bir yaşında! 9

Beş yıllık evliliklerini de değerlendiren Almeda Abazi, “İki çocuk iki senede, bana sanki 10 yıl geçmiş gibi geliyor. Güzel geçti. Sanki birbirimizi 20 yıldır tanıyormuşuz gibi geliyor bana. Beş yıl az aslında, düşündüğün zaman ama bana bayağı uzun bir zaman gibi geliyor. Çok hızlı geçmiş. Birbirimize o kadar alıştık ki, nasıl geçti diye düşünmedim bile” şeklinde konuşmuştu.