Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Tolgshow programında herkes onu merak ediyor? Sarp Bozkurt kimdir?

Tolgshow programında herkes onu merak ediyor? Sarp Bozkurt kimdir?

tarafından ker_def

Tolga Çevik’in ‘Arkadaşım’ olarak sahneye çıktığı, ekranların en sıra dışı ve eğlenceli programı Tolgshow yeni bölümüyle izleyicileri yine kahkahaya doyacak.

Tolgshow’un ilk perdesinde Tolga Çevik, kendisini estetik cerrah olarak tanıtan Sarp Bozkurt ve müzisyen Özer Atik’i sorularıyla şaşkına çevirirken ikinci perde de ‘Arkadaşım’ ve Sarp Bozkurt üç üniversite bitirdikten sonra Stockholm’de temizlik görevlisi olarak çalışan iki arkadaşı canlandıracak ve bir Tolgshow klasiği olarak pek tabii ki başlarına gelmeyen kalmayacak…

25 Film’in yapımcılığını üstlendiği; Gizemli Yönetmen Fırat Parlak, Minik Müzisyen Özer Atik ve Sarp Bozkurt’un da yer aldığı Tolgshow’un yeni bölümü 14 Eylül Cuma saat 23.30’da FOX’ta.

Sarp Bozkurt kimdir?

Tolga Çevik ile birlikte sahneye çıkan ve onun yardımcılığını üstlenen Tolgshow Sarp Bozkurt, programı takip eden on binlerce kişinin merak ettiği isim oldu. Peki, yönetmenin yardımcı olarak nitelendirdiği Sarp Bozkurt kimdir işte merak edilen isim hakkında bazı bilgiler

Tolgshow Sarp Bozkurt, programı izleyenlerin merak ettiği isim olmaya devam ediyor. 4 Ekim 1989’da Mersin’de dünyaya gelen Sarp Bozkurt, Tolga Çevik’in dayısının oğludur. Sarp Bozkurt, eğitimini Sabancı Üniversitesi’nde tamamlarken Kaşmer Mektebi isimli tiyatro ekibinde de yer almıştır.

Tolgshow programında herkes onu merak ediyor? Sarp Bozkurt kimdir? 7

10 yaşındayken Tolga Çevik’in aracılığıyla oyunculuğa adım atan genç oyuncu bir kaç dizide küçük rollerde yer almıştır. 2000 yılında Dinosaur ismindeki animasyon filminde bir karaktere sesiyle hayat vermiştir. Birçok komedi oyununda sahne alan oyuncu, asıl çıkışını Komedi Dükkanı’nda yaparak tanınmaya başlamıştır. Sarp Bozkurt, müzikle de ilgilenmekte ve bateri çalmaktadır.