Ana sayfa Dizi Haberleri Fox TV’nin yeni dizisi Gülümse Kaderine izleyicisinin büyük bir korkusu var!

Fox TV’nin yeni dizisi Gülümse Kaderine izleyicisinin büyük bir korkusu var!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’de geçen hafta ilk bölümü yayınlanan Gülümse Kaderine dizisini bu akşam ikinci bölümüyle ekrana gelecek. İlk bölümüyle oldukça kötü reyting sonuçları alan dizi izleyiciler tarafından çok sevildi. Ancak izleyicilerin diziyle ilgili çok büyük bir korkusu var.

Başrollerinde Bahar Şahin ile Sude Zülal Güler’in yer aldığı Gülümse Kaderine dizisi geçen hafta ilk bölümüyle izleyicinin karşısına çıktı. Dizi, özellikle Zalim İstanbul’da canlandırdığı Ceren karakterindeki performansıyla izleyiciyi büyüleyen Bahar Şahin’i uzun bir aradan sonra yeniden ekrana getirdiği için büyük bir heyecanla bekleniyordu.

Gülümse Kaderine’nin ilk bölümü izleyici tarafından çok sevildi. Yetiştirme yurdunda büyümüş iki genç kızın hikayesini anlatan dizi yine entrikaları ve tehlikeli karakterleriyle ilerleyen bölümlerde izleyiciyi büyük bir heyecanın beklediğinin ilk işaretlerini verdi. Ancak dizinin reyting sonuçları tam bir hayal kırıklığı oldu.

Fox TV’nin yeni dizisi Gülümse Kaderine izleyicisinin büyük bir korkusu var! 7

İlk bölümü ile tüm kişiler kategorisinde dokuzuncu sırayı elde eden dizi, AB’de günü beşincilikle bitirdi ve ABC1’de ise dördüncü oldu. Ortalamanın altında gerçekleşen reytingler diziyi çok seven izleyiciyi de büyük bir korkunun sarmasına neden oldu. Sebebi, acımasızlığıyla bilinen Fox TV’nin Gülümse Kaderine için erken final karar verme ihtimali. Zira Fox TV, bugüne kadar reytingi kötü giden dizilere en fazla altıncı bölüme kadar şans vermesiyle biliniyor. İzleyiciler de bu korkularını sosyal medyada yaptıkları paylaşımlarla dile getiriyor.

Ancak bu akşam Gülümse Kaderine’nin elinde reytinglerini yükseltmek için büyük bir fırsat var. Çünkü çarşamba günlerinin iyi dizileri Kuruluş Osman ve Sadakatsiz’in yeni bölümleri bu akşam ekrana gelmeyecek. Kara Tahta isimli TRT1 dizisinin de yeni bölümü yok. Bu durumda meydan Gülümse Kaderine ile TV8’de yayınlanan Annenin Sırrıdır Çocuk’a kalacak.

Yapımını Avşar Film, yapımcılığını Şükrü Avşar’ın üstlendiği yeni dizinin hikayesini Burcu Över yazdı. Aytaç Çiçek’in yönetmenliğini yaptığı dizinin bu akşamki bölümünde şunlar olacak: Yurttan ayrılan Yaren ve Eda soluğu İstanbul’da alırlar. Eda Yaren’e bir iş başvurusunun kabul edildiğini söyler. Aslında Fırat’a ait olan iş yerine ve eve yerleşmelerini sağlar. Kızlar bu evde ilk defa bir hayat kurmanın heyecanını ve mutluluğunu yaşarken Yaren, Eda’nın ona yalan söylediğini öğrenir, Eda ve Yaren’in yolları ayrılma noktasına gelir.