Ana sayfa Dizi Fragmanları Tövbeler Olsun dizisi izleyicileri çok korkuyor!

Tövbeler Olsun dizisi izleyicileri çok korkuyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranında da yayınlanıyor olsa izleyiciler dizilerinin final yapmasından büyük endişe duyuyor. TRT1, genellikle dizilerin arkasında duran ve reytingleri düşük olsa bile yayından kaldırmayan bir tutum içinde…Özel kanallar ise dizilere hiç acımıyor. İşte bu ortamda izleyiciler dizileri korkarak seyretmeye başladı…

Tövbeler Olsun dizisi de bir kesim izleyici tarafından çok beğenildi. Pazar akşamları ekrana gelmekte olan dizinin iddialı bir kadrosu ve eğlenceli de bir hikayesi var. Absürt komedi türündeki dizide Güven Kıraç, Erkan Can ve İpek Tuzcuoğlu başrolleri paylaşıyor.

Pazar akşamlarının neşesi konumundaki Tövbeler Olsun dizisinin final yapmasından endişe duyduğunu belirten birçok izleyicinin sosyal medyada yorumlarını görebilirsiniz. “Ömrü uzun olsun, final yapmasın” diye yorumlar bırakan dizi hayranları, TRT1’e güven duyuyor ama korkmadan da edemiyor.

TRT’nin dizileri kolay kolay final yaptırmadığını belirten bazı izleyiciler, şu aşamada korkacak bir şey olmadığını yazıyor. Kimi dizi hayranları ise özel kanalların acımasız tutumu nedeniyle birçok diziyi korkarak takip ediyor. Şimdilik Tövbeler Olsun dizisiyle ilgili bir sıkıntı yok.

Dizinin 5. yeni bölümü 6 Eylül Pazar akşamı yayınlanacak. Yeni bölümden yeni fragman da yayınlandı: