Ana sayfa Dizi Fragmanları Tövbeler Olsun dizisi izleyicileri ikiye böldü!

Tövbeler Olsun dizisi izleyicileri ikiye böldü!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranlarında Pazar akşamları yayınlanmakta olan Tövbeler Olsun dizisinde etkili bir oyuncu kadrosu bulunuyor. Ancak dizinin bu kadroya rağmen çok da beğenilmediğine yönelik çeşitli analizler yapılmıştı. Senaryoyu yeterli bulmayan ve eleştiriler yönelten önemli bir kitle olduğu bir gerçek..

Güven Kıraç, İpek Tuzcuoğlu ve Erkan Can’ın başrollerinde yer aldığı dizinin kadrosundan çok daha etkili bir yapım bekleyen bir grup izleyici bulunuyor. Ancak farklı düşünen ve diziye odaklananlar da var.

Dizinin yeni bölümler yayınlandıkça kendine has bir kitlesi oluşmaya başladı. Bu durumu sosyal medyadaki yorumlardan görebilirsiniz. Hasan Kaçan’ın imzasını taşıyan dizinin yönetmeni ise Serdar Akar…

Absürd bir komedi örneği sunan Tövbeler Olsun dizisinde Namzet karakterinin takma bıyığı dışında sorun bulmayanlar olduğu gibi, karakterlerin yapmacık olduğuna yönelik eleştiriler yapanlar da var.

Tövbeler Olsun dizisi izleyiciyi ikiye bölmüş durumda. Seven ya çok seviyor, sevmeyen ise kıyasıya eleştiriyor.

Bir izleyicinin şu mesajı dikkat çekti: “Konu ve mesaj olarak yerli yerinde, diyaloglarda yöresel şive ile gayet uyumlu, bütün diziler dahil tek eleştirim, süre çok uzun olduğu için tekrara girip izleyici de kopmalar oluyor. Yani süre uzun.”

Tövbeler Olsun dizisi izleyicileri ikiye böldü! 7

Hasan Kaçan izleyiciden gelen bu yoruma “Genel bir sorun” diyerek yanıt da verdi.

İşte dizinin Pazar günü yayınlanacak 3. yeni bölümünden ilk görüntüler:

.

Tövbeler Olsun dizisinin oyuncu kadrosunda ayrıca, Çiçek Dilligil, Ünal Silver, Seda Türkmen, Sercan Badur, Mert Carim, Merve Erdoğan, Mert Denizmen, Semiha Bezek, Naz Çağla Irmak, Batuhan Aydar, Tolga Canbeyli, Cansu Kurgun, Ozan Güçlü ve Duru Baykal gibi birbirinden başarılı isimler yer almaktadır.