Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Yağmur Tanrısevsin’in doğum günü dileği 7 yaşındaki Feride’nin hayali!

Yağmur Tanrısevsin’in doğum günü dileği 7 yaşındaki Feride’nin hayali!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Yağmur Tanrısevsin, doğum günü öncesinde dileğini instagram hesabından paylaştı. Oyuncu, Bir Dilek Tut Derneği ile birlikte 7 yaşındaki Feride’nin hayalini gerçekleştirmek istiyor.

24 Ağustos 1990 doğumlu olan oyuncu, 30. yaşını kutlamaya hazırlanıyor. Oyuncu, “24 ağustos benim doğum günüm. Bu sene doğum günü dileğim Feride’nin dileği” açıklamasını yaptı.

Peki lösemi hastası Feride’nin dileği ne ve nasıl gerçekleştirilecek. Bu konuyla ilgili mesajında detay da veren ünlü oyuncu, Bir Dilek Tut Derneği’nin  3-18 yaş arası hayati tehlike taşıyan hastalıklarla mücadele ettiğini hatırlattı ve kampanya hakkında şunları yazdı:

“Yeni yaşımda benim de dileğim 7 yaşındaki lösemi hastası olan Feride ve onun gibi hastalıklarla mücadele eden çocukların hayallerini gerçekleştirmek. Feride’nin en büyük hayali yatak odası takımı sahibi olabilmek.

Feride’nin hayaline katkı sağlamak için biyografimde bulunan linke tıklayarak dilediğiniz kadar bağış yapabilir ve çocukların yüzlerinde kocaman bir gülümsemeye aracı olabilirsiniz.
@makeawishturkiye @birdilektutdernegi #doğumgünlerinizetalibiz”

Yağmur Tanrısevsin'in doğum günü dileği 7 yaşındaki Feride'nin hayali! 7