Ana sayfa Dizi Haberleri Tövbeler Olsun dizisinde bir iyi bir kötü gelişme!

Tövbeler Olsun dizisinde bir iyi bir kötü gelişme!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranlarının sevilen dizilerinden birisi de Tövbeler Olsun… Absürt komedi yapımı olan dizi, pazar akşamları için bir alternatif konumunda. Dizinin en büyük avantajı ise kamu ekranında olması ve reyting konusunun özel kanallar kadar sıkıntı yaratmaması…

Güven Kıraç, Erkan Can ve İpek Tuzcuoğlu’nun başrollerinde yer aldığı dizinin reytingleri, özel kanallar için kabul edilebilir bir noktada değil. Bu açıdan dizinin gidişatının kötü olduğunu söyleyebiliriz. Totalde 28. olan dizi, AB grubunda 9. sırada ve ABC1’de de 17. olabildi… Bu durumda olan bir özel kanal dizisinin yaşama şansı olmaz.

Ancak TRT1, yapımların arkasında duran bir konumda ve Tövbeler Olsun dizisi de alternatif bir yapım olarak Pazar akşamları ekranda kalmaya devam edecektir. Diziyle ilgili sevindiren gelişme ise, izleyicilerin yapıma iyice alışması ve sahiplenmesi.

Sosyal medyada Tövbeler Olsun dizisini çok beğendiklerini ve her hafta merakla beklediklerini belirten hatırı sayılır bir izleyici kitlesi var.Diziye gerçekten çok beğendiklerini çeşitli ifadelerle sosyal medyada paylaşan izleyiciler, diziyi ailecek izlenecek bir yapım olarak görüyor.

20 Eylül Pazar akşamı yayınlanacak 7. yeni bölümden ilk görüntüler de paylaşıldı. İşte Tövbeler Olsun dizisinin 7. bölüm fragmanı: