Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Pandemide kilo alan Olgun Toker, Arıza dizisi için aldığından fazlasını verdi!

Pandemide kilo alan Olgun Toker, Arıza dizisi için aldığından fazlasını verdi!

tarafından ker_def

Arıza dizisinde Burak Ersoylu karakterine hayat veren Olgun Toker, en dikkat çeken isimlerin başında geliyor. Show TV’de Pazar akşamı başlayan Arıza’da psikopat bir karakteri başarıyla hayat veren oyuncu, kötü bir adamı canlandırmak için nasıl bir çalışma yapıyor?

Habertürk gazetesinin sorularını yanıtlayan Olgun Toker, “Özel bir metodum yok. Sadece anı ve koşulları oduncu kantarından ziyade kuyumcu kantarıyla tartmaya çalışıyorum. Mesleğimin gerektirdiği şeyleri yapmak bana özel bir çalışma gibi gelmiyor ama bu rolde istisna bir durum oldu” şeklinde konuştu.

Zengin bir adam Burak Ersoylu. Hem genç hem dinamik hem de spora yeterli zaman ayırdığı için de fit birisi. Pandemiden 8 kilo alarak çıkan Olgun Toker, dizide fit birisini canlandırmak adına, kilo vermek durumunda da kaldı. Oyuncu, “Pandemiden 8 kilo alarak çıkmıştım. 2 ayda 13 kilo verdim” diyerek karakter için büyük bir çaba harcadığını da ifade etti.

Oyunculuk kariyerinde 10. yılında olan oyuncu henüz yeni başladığını söyleyecek kadar sektörün içinde… “Bu günlerde kendimi daha profesyonel hissediyorum. Büyüdüm galiba” diye konuşan Olgun Toker, kendindeki gelişimi şu şekilde anlattı:

“İlk dönemlerim herkesten önce kendime ispatla geçiyordu. En alt basamaktan başladım ben bu işe. Her anımın her kadememin arkasındayım. Bütün hatalarımın da. Ben en iyi hata yaparak öğrendim ve öğrenmeye devam ediyorum.”

Pandemide kilo alan Olgun Toker, Arıza dizisi için aldığından fazlasını verdi! 7

Oyunculuğu en iyi şekilde sürdürebilmek için gerekli olan bazı şartlar var. Olgun Toker, “Meraklı olmak, izlemek, okumak. Her konuda, istisnasız her konuda ayık olmak, zihni bedenden ayrı tutmamak gerek” diye özetliyor.