Ana sayfa Dizi Fragmanları Tövbeler Olsun dizisinde kötü sürpriz!

Tövbeler Olsun dizisinde kötü sürpriz!

tarafından ker_def

Tövbeler Olsun dizisinin 5. yeni bölümünden ilk görüntüler ortaya çıktı. Dizinin yeni bölümünü 6 Eylül Pazar akşamı saat 20.00’de TRT1’de izleyebilirsiniz. Osman ortaklığa razı olacak mı? Dizinin yeni bölümünden tüm detayları haberimizde bulabilirsiniz.

TRT1 ekranlarında yayınlanan, başrollerini Güven kıraç, Erkan Can ve İpek Tuzcuoğlu’nun paylaştığı aile komedi dizisi “Tövbeler Olsun” beşinci bölümüyle ekranlara geliyor… 6 Eylül Pazar akşamı saat 20.00’de ekranlara gelecek olan “Tövbeler Olsun”un yeni bölümünde neler olacak?

Namzet ’in Osman’la ilgili yaptırdığı haber bardağı taşıran son damla olur. Ne pahasına olursa olsun Namzet’le ortak iş yapmamaya kararlı olan Osman, Fuat ile olan anlaşmayı bozar. Bu gelişme ise Horanta ve Necipli ailelerini zora sokacaktır.

Diğer yandan Latife; Fuat Bey’in eşiyle görüşüp buzları eritme planları yapmaktadır. Namzet ise Osman’ı ortaklığa razı etmek yolunda her şeyi yapacaktır. Yaşanan olaylardan haberdar olan Hülya ve Aylin soluğu Horanta ailesinin evinde alır. Ancak burada Aylin’i Buğra ile ilgili kötü bir sürpriz beklemektedir.

Buğra her şeye rağmen Aylin’e olan aşkının arkasında duracak mı? Aileleri Buğra ve Aylin’in aşkını öğrenecek mi? Osman, Namzet ile ortak olacağı anlaşmayı yeniden kabul edecek mi? Latife’nin Fuat Bey ile ilgili planı işe yarayacak mı?

Tüm bu soruların cevabı  6 Eylül Pazar saat 20.00’de  TRT 1’de…