Ana sayfa Dizi Fragmanları Tövbeler Olsun dizisinde öyle bir sürpriz var ki, herkes şaşıracak!

Tövbeler Olsun dizisinde öyle bir sürpriz var ki, herkes şaşıracak!

tarafından ker_def

TRT1 ekranlarında yayınlanan, başrollerini Güven Kıraç, Erkan Can ve İpek Tuzcuoğlu’nun paylaştığı aile komedi dizisi “Tövbeler Olsun” yirminci bölümüyle ekranlara geliyor… 3 Ocak Pazar akşamı saat 20.00’de ekranlara gelecek olan “Tövbeler Olsun”un yeni bölümünde ilginç gelişmeler yaşanacak. İmkansız aşıkların hikayesi yine izleyicileri etkileyeceğe benziyor.

Geçtiğimiz bölümde Tövbeler Olsun dizisinin imkansız aşıkları Buğra (Sercan Badur) ve Aylin (Naz Çağla Irmak) evlilik kararı alırken, yayınlanacak olan yeni bölümde ise dizinin bir diğer sevilen çifti Nazmiye ve Anıl evlilik yolunda ilk adımı atmaya hazırlanıyor.

Dizide aşklarıyla geçtiğimiz haftaya damga vuran Nazmiye (Seda Türkmen) ve Anıl (Batuhan Aydar) evlilik yolunda ilk adımı atmaya hazırlanırken, Namzet ‘in planlarından habersizdir. Nazmiye’yi istemek için Namzet ‘in evine giden Osman’ı ise büyük bir sürpriz beklemektedir.

Tövbeler Olsun dizisinde öyle bir sürpriz var ki, herkes şaşıracak! 8

Aylin’i Buğra’ya istemeye hazırlanan Namzet tam bu sırada Osman’ın Nazmiye’yi Anıl’a istemesiyle neye uğradığını şaşırmıştır. Durumu bir türlü kabullenmek istemeyen Namzet, Osman’ın anlattıklarına inanmaz.

Çok geçmeden Nazmiye’den durumun ciddiyetini öğrenen Namzet; yine de kolay kolay bu evliliğe razı olmayacaktır. Anıl ve Nazmiye’yi birbirinden uzak tutmak için planlar yapmaya başlayan Namzet bu konuda pek başarılı olamaz.

Tövbeler Olsun dizisinde öyle bir sürpriz var ki, herkes şaşıracak! 9

Öte yandan Aylin’le evlilik planları yarıda kalan Buğra bu duruma daha fazla dayanamaz ve tüm mahalleye aşklarını ilan eder. Nihayet büyük gün gelip çatar. Osman, Namzet ‘in tüm engellemelerine rağmen Nazmiye’yi Anıl’a istemek için harekete geçer. Fakat bu büyük günde Namzet ‘in Osman için hazırladığı büyük bir sürpriz vardır.