Ana sayfa Dizi İzle Tozkoparan 17. bölüm fragmanı izle!

Tozkoparan 17. bölüm fragmanı izle!

tarafından ker_def

TRT1 ekranlarının sevilen dizilerinden Tozkoparan, 16. bölümüyle 3 Mart Pazar günü izleyicilerle buluştu. Dizinin yeni bölümü ise 10 Mart Pazar günü ekranlarda yerini alacak. Tozkoparan dizisinin 17. bölümünden ilk görüntüleri videodan izleyebilirsiniz.

TRT 1 ekranlarında yayınlanan çocuklar ve onlarla birlikte ailelerinde severek izlediği Tozkoparan, 16. bölümde neler yaşandı?

Sıra dışı ve macera dolu hikayesiyle gelişim çağındaki çocukların ve gençlerin, ruhsal ve bedensel gelişimine katkı sağlamayı amaçlayan Tozkoparan’ın on altıncı bölümünde neler olacak Nişan taşının çalındığını fark eden Cihan ve Salih soluğu Nevzat’ın evinde alır. Taşın Sinanların evinde olduğunu öğrenen Mavi Ay, diğer ipucuna ulaşabilmek için yeni bir plan yapar. 

Çanakkale Zaferi’nin yıldönümü için okulda bir etkinlik düzenlenecektir. Sezgin Hoca, bu etkinlik için Azmi ile sürpriz bir gösteri yapmaya karar verir. Sinan’ın doğum günü partisi için bütün hazırlıklar fazlasıyla yapılmıştır. Onu bu mutlu gününde hiç ummadığı bir sürpriz beklemektedir.