Ana sayfa Dizi Fragmanları Tozkoparan 26. bölüm fragmanı izle! (8 Temmuz Pazartesi)

Tozkoparan 26. bölüm fragmanı izle! (8 Temmuz Pazartesi)

tarafından ker_def

TRT1 ekranlarında Pazartesi günleri yayınlanmakta olan Tozkoparan dizisinin 26. bölümü 8 Temmuz Pazartesi akşamı izleyici ile buluşacak. Dizinin yeni bölümünde neler olacağı merakla beklenmekte. TRT İç Yapımlar tarafından hazırlanan Tozkoparan dizisinin senaryosunu Mustafa Burak Doğu, Meltem Çitci, Koray Yeltekin yazmakta.

Oyuncu kadrosunda ise Cemal Hünal ve Burak Kut gibi önemli isimlerin yanı sıra çocuk oyuncular da bulunmakta.

8 Temmuz Pazartesi yayınlanacak 26. bölümden ilk fragman yayınlandı. Videodan izleyebilirsiniz.

Tozkoparan 25. bölümde neler yaşanmıştı?

Yakalandıkları tuzaktan kurtulmak için el ele veren Mavi Ay, bu tuzağın neyi korumak için oraya konduğunu öğrendiklerinde kendilerini yepyeni bir maceraya sürükleyecek olan bulmacayı da ortaya çıkarmış olacaklardır.

Elif’e doğum günü hediyesi olarak verdiği temrenin Mete’nin eline geçmesi Sinan’da büyük bir hayal kırıklığı yaratır. Bu sebeple de Elif’le yeni filizlenen arkadaşlığı hiç olmayacağı kadar büyük bir darbe alır.

Mete’nin bir yandan Salih Hoca’dan aldığı eğitimler devam ediyorken diğer yandan da Celal’in aksi yöndeki telkinleri Mete’yi içinden çıkılması zor bir duruma sokar. Acaba söylediklerinde kim haklıdır? Salih mi? Yoksa Celal mi?

Ormandan bal toplayıp bakkalda satma macerası başarısızlıkla sonuçlanan Berke, bu sefer daha tehlikeli bir işe el atar. Girdiği bu iş farkında olmadan kamptakileri de tehlikeye attığında ona gereken dersi Mavi Ay verecektir.

Cihan’ın yeniden okuldaki görevine kavuşmasıyla zor günler geride kalırken Yasemin’in yaz tatilini çalışarak geçirmek istemesi ve işini eve taşıması başta Kerime olmak üzere herkes için zor bir durum yaratacaktır.

Ormanda buldukları bulmacanın peşinden giden Mavi Ay, bir yandan karşılarına çıkan zorlu engelleri aşıp diğer yandan da onları adım adım takip eden Karayel ve Celal’i atlatabilecek midir? Onları gittikleri yerde ne gibi tehlikeler bekliyordur?

KÜNYE
Yapım: TRT İç Yapımlar
Yapımcı: Can Özcanlı
Yönetici Yapımcı: Elif Hamamcı
Yönetmen: Şevki Es
Senaryo: Mustafa Burak Doğu, Meltem Çitci, Koray Yeltekin
Oyuncular: Yusuf Gökhan Atalay, Burak Kut, Burcu Altın, Helin Melike Çal, Özgür Ege Nalcı, Leya Kırşan, Demir Saygı, Tuana Naz Tiryaki, Doruk Kaan Aslan, Yağız Kılınç, Gediz Cihangir Doğan, Deniz Erayvaz, Alara Kardak, Turan Günay, Güliz Oktar, Emre Şen, Emrah Ben, Seda Çavdar, Dilara Akın Yazıcı, Cemal Hünal, Ayşe Kökçü