Ana sayfa Dizi Fragmanları Tozkoparan 27. bölüm özeti ve fragmanları!

Tozkoparan 27. bölüm özeti ve fragmanları!

tarafından ker_def

Pazartesi akşamları TRT1 ekranında Tozkoparan fırtınası devam ediyor. Çocukların ve gençlerin aileleri ile birlikte severek izleyebilecekleri bir yapım olan Tozkoparan, 22 Temmuz Pazartesi akşamı saat 20.00’de 27. yeni bölümü ile ekrandaki yerini alacak.

Sıra dışı ve macera dolu hikayesiyle gelişim çağındaki çocukların ve gençlerin, ruhsal ve bedensel gelişimine katkı sağlamayı amaçlayan Tozkoparan dizisinin 27. bölüm özetini ve fragmanları haberimizde bulabilirsiniz:

İşte 27.bölüm detayları:

Sinan’ı kaçırırken Celal tarafından yakalanan Nevzat, oğlunun iyiliği için geri adım atar ve Sinan’ın kampa geri dönmesine razı olur. Fakat bundan sonrasında Sinan’ı da Nevzat’ı da daha zor günler beklemektedir.

Mavi Ay üyeleri, usturlap çiziminin kayıp parçasını nasıl bulacaklarını düşünürken, Salih, Celal’in bilgisayarında gördüğü çizim ile gerekli bilgiye ulaşmıştır bile. Salih ve Mavi Ay son ayarlamaları da yaparak usturlabın gösterdiği yönü bulurlar. Artık tek yapmaları gereken doğru zamanı beklemektir.

Tozkoparan 27.bölüm 1. fragmanı:

Celal, Kuzgunlar Meclisi’nde, Mete’nin bekledikleri çocuk olduğunu ve bunu ispatlayacağını iddia eder ve yaptığı planı yavaş yavaş hayata geçirmeye başlar.

Sezgin, Nurgül’ün kalbini kazanabilmek için her yolu denemektedir. Son yaptığı şey ise Nurgül’ün gözünde Sezgin’i bambaşka bir yere taşıyacaktır. Nurgül’ün annesini bulmaya çalışan Sezgin, onunla ilgili bir bilgiye ulaşmıştır. Nurgül sonunda annesine avuşabilecek midir?

Salih, Cihan’a Mete ile ilgili gerçekleri anlattığı ve ondan destek istediği sırada Mavi Ay da usturlabın gösterdiği sırrın peşine düşmüştür. Onları takip etmekte olan Karayel de farkında olmadan bu maceraya ortak olur. Mavi Ay, gizemli bir köşk bulur ve kendilerini bekleyen olaylardan habersiz bir şekilde içeri girer.

Tozkoparan 27.bölüm 2. fragmanı:

Onların peşinden köşke giren Karayel ise ilk önce Mavi Ay’ı korkutmaya çalışır fakat daha sonra işler ummadıkları bir şekilde ilerler. Perili köşkte herkesi korku dolu anlar beklemektedir.

Mavi Ay ve Karayel çıkış yolunu bulabilecekler midir? Onları bekleyen sır nedir? “Tozkoparan” 22 Temmuz Pazartesi günü TRT 1 ‘de!

KÜNYE
Yapım: TRT İç Yapımlar
Yapımcı: Can Özcanlı
Yönetici Yapımcı: Elif Hamamcı
Yönetmen: Şevki Es
Senaryo: Mustafa Burak Doğu, Meltem Çitci, Koray Yeltekin
Oyuncular: Yusuf Gökhan Atalay, Burak Kut, Burcu Altın, Helin Melike Çal, Özgür Ege Nalcı, Leya Kırşan, Demir Saygı, Tuana Naz Tiryaki, Doruk Kaan Aslan, Yağız Kılınç, Gediz Cihangir Doğan, Deniz Erayvaz, Alara Kardak, Turan Günay, Güliz Oktar, Emre Şen, Emrah Ben, Seda Çavdar, Dilara Akın Yazıcı, Cemal Hünal, Ayşe Kökçü