Ana sayfa Sosyal Medya Hayranlarının ekranda görmeyi özlediği Yağmur Tanrısevsin’den nefes kesen pozlar!..

Hayranlarının ekranda görmeyi özlediği Yağmur Tanrısevsin’den nefes kesen pozlar!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Bir süredir ekranlardan uzak olan oyuncu Yağmur Tanrısevsin, hayranlarının karşısına en son Gökhan Alkan ile başrolü paylaştığı ATV’de yayınlanan Kalp Yarası dizisiyle çıktı.

Kalp Yarası’nda ‘Ayşe’ karakterine hayat veren güzel oyuncu izleyici tarafından kısa sürede çok sevildi ve benimsendi. Kalp Yarası, geçtiğimiz şubat ayında sona erdi. Yağmur Tanrısevsin de bu süreçte setlere ara verdi.

Sadece performansıyla değil, güzelliği ve sempatik tavırlarıyla da kendine hayran bırakan oyuncu, zaman zaman sosyal medya paylaşımlarıyla da gündem oluyor. Oyuncu instagram hesabından yayınladığı havuz başı pozlarıyla  nefesleri kesti.

Hayranlarının ekranda görmeyi özlediği Yağmur Tanrısevsin'den nefes kesen pozlar!.. 8

Güzel oyuncunun paylaşımları takipçilerinden çok sayıda beğeni ve yorum aldı. Öte yandan hayranları oyuncunun ne zaman ekranlara döneceğini de merak ediyor.

Hayranlarının ekranda görmeyi özlediği Yağmur Tanrısevsin'den nefes kesen pozlar!.. 9

Geçtiğimiz haftalarda Alem Dergisi’ne röportaj veren Yağmur Tanrısevsin, bir değil iki projeyle geri dönmeye hazırlandığını söylemişti. Tanrısevsin, projelerden birinin dijital bir platform için film olduğunu belirtmişti. Başarılı oyuncunun diğer projesi ise yeni sezonda yeni bir dizi. Yağmur Tanrısevsin’in dijital platform için çekeceği film romantik komedi türünde olacak.