Ana sayfa Dizi Haberleri Neslihan Atagül ile Kadir Doğulu enerjisi, Gecenin Ucunda dizisinin önüne geçti!

Neslihan Atagül ile Kadir Doğulu enerjisi, Gecenin Ucunda dizisinin önüne geçti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Çarşamba akşamları Star TV ekranında yayınlanmakta olan Gecenin Ucunda dizisinin reytingleri beklentilerin altında gerçekleşiyor. Ancak diziyi tutkuyla izleyenler için hikaye çok güzel ilerliyor ve ekranda kalması adına da sosyal medyada diziye geniş bir destek sergileniyor.

Kadir Doğulu ile Neslihan Atagül çifti ise, 8 yıl aradan sonra yeniden bir dizide başrolde yer aldı. Fatih Harbiye dizisinde tanışan ve aşklarını evlilik ile taçlandıran ikili, yıllar sonra tekrar aynı projede buluştu. Aynı zamanda Gecenin Ucunda dizisinin yapım ortağı da olan çift için bu proje bir diziden çok daha fazla anlam taşıyor.

İkilinin hayranları da onların enerjilerini ve uyumlarını öven paylaşımları ile sosyal medyada dikkat çekiyor. En son Netflix’in gecesinde kameralar karşısında konuşan Kadir Doğulu’ya eşi Neslihan Atagül’ün aşk dolu bakışları dikkat çekmişti. Her geçen gün aşkının daha da büyüdüğünü ifade eden Atagül, bunu da sergilemekten çekinmiyor.

Neslihan Atagül ile Kadir Doğulu enerjisi, Gecenin Ucunda dizisinin önüne geçti! 7

Çiftin enerjisi izleyicileri de etkiliyor ve Gecenin Ucunda dizisinin başarısı için de bu en önemli faktörlerden birisi olarak görülüyor.

Bir dizi hayranı, çift için şu yorumu yaptı: “Aralarındaki çekim, elektrik, birbirlerine uyum harika. Bu çift ne zaman yan yana gelse aralarındaki bu müthiş enerji seyirciye yansıyor. Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu çiftini izlemek aşırı keyifli, gerçekten birbirleri için yaratılmışlar.”

Gecenin Ucunda dizisinin 6. yeni bölümü de 9 Kasım Çarşamba akşamı Star TV ekranında izleyicilerle buluşacak.