Ana sayfa Dizi Haberleri Tozluyaka izleyicisi Ege ve Zeyno’nun romantik kavgalarına bayılıyor!

Tozluyaka izleyicisi Ege ve Zeyno’nun romantik kavgalarına bayılıyor!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bu yaz sezonuna Tozluyaka dizisi ve dizinin yeni çifti Ege ve Zeyno damgasını vurdu. Tozluyaka reytinglerde çok başarılı olurken Ege ve Zeyno’nun didişmeleri ve kavgaları da sosyal medyada gündemin ilk sıralarında yer alıyor.

İzleyici, pazartesi akşamları Fox TV ekranında izleyiciyle buluşan Tozluyaka dizisini çok sevdi. Tüm yaz dizileri reytinglerde büyük hüsran yaşarken Tozluyaka aldı başını gidiyor. Reytinglerde her hafta yükselen Tozluyaka’nın kış sezonunda da devam etmesi bekleniyor.

Tozluyaka izleyicisi, dizinin iki karakteri olan Ege ve Zeyno’nun sürekli didişmesine ise bayılıyor. Serra Pirinç ve Özgür Foster tarafından canlandırılan Ege ve Zeyno birbirine çok zıt iki karakter. Ege zengin bir ailenin çok yakışıklı ve ukala oğlu, Zeyno ise henüz erkeklerle işi olmayan oğlan çocuğu bir karakter.

Ancak iki karakter arasında çok ciddi bir elektrik var. Ancak bu çift şu an birbirlerinden hoşlandıklarını itiraf etmek yerine sürekli didişmeyi ve dövüşmeyi tercih ediyor. İzleyici de bu sahnelerden gözünü alamıyor. İkilinin arasındaki aşk kopmak üzere ve izleyici nefesini tutmuş bu iki gencin eğlenceli hikayesini izliyor. Ege ve Zeyno çifti, her hafta yaşadıkları didişmelerle sosyal medyanın da gündemi olmaya devam ediyor.

Tozluyaka iki genç oyuncunun da dikkatleri üzerine çekmesini sağladı. Henüz 25 yaşındaki Serra Pirinç dizi setlerine 2017 yılında Bizim Hikaye dizisiyle adım attı. Vuslat, Mucize Doktor, Kağıt Ev ve Saklı dizilerinde rol aldı. Serra Pirinç, Tozluyaka dizisinde mahallenin bıçkın genç kızı Zeyno’yu canlandırıyor.

Ege’ye hayat veren Özgür Daniel Foster da Serra Pirinç gibi 25 yaşında. Aslında milli bir yelken sporcusu olan Foster, 2020 yılında Ya İstiklal Ya Ölüm dizisiyle setlere adım attı. Ardından Aşk 101, Annemizi Saklarken ve Kuş Uçuşu dizilerinde rol aldı. Foster Tozluyaka dizisinde canlandırdığı Ege karakteriyle oyunculuktaki yeteneğini ortaya koyma fırsatı buldu.