Ana sayfa Sosyal Medya Tozluyaka’nın setinde eğlenceli doğum günü kutlaması!..

Tozluyaka’nın setinde eğlenceli doğum günü kutlaması!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında pazartesi akşamları yayınlanan gençlik dizisi Tozluyaka’da ‘Ali’ karakterini canlandıran genç oyuncu Kaan Mirac Sezen, kısa sürede izleyicileri etkilemeyi başardı.

Diziden sonra bir anda şöhret olan oyuncu doğum gününü dizinin setinde kutladı. Arkadaşlarının doğum günü sürprizi yaptığı Kaan Miraç Sezen bu görüntüleri instagram hesabından takipçileriyle de paylaştı.

20 yaşına basan genç oyuncu paylaşımında, “Doğum günümü kutlayan herkese çok teşekkür ederim, bu kadar kısa zamanda bu kadar insana ulaşabilmek çok heyecan verici ve bunu daim edebilmek için çok çalışmaya devam! ” ifadelerini kullandı.

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Kaan Mirac Sezen (@kmsezen)’in paylaştığı bir gönderi

Tozluyaka dizisiyle birlikte sosyal medyadaki takipçi sayısını da artıran oyuncunıun instagramdaki takipçi sayısı 600’den iki ayda 400 bine yaklaştı. Sosyal medyada hep gündemde olan Kaan Miraç Sezen’e hayranları yorumlarıyla kutlama mesajları gönderdiler.

Tozluyaka dizisinde oyuncunun annesi’Derya’ karakterine hayat veren usta oyuncu Dolunay Soysert’de paylaşıma; “İyi ki  iyi ki doğdun canım benim” şeklinde yorumda bulundu.

Oyuncu geçtiğimiz günlerde verdiği röportajda; yaptığı işe en çok kendisinin inandığını belirterek, “Canlandırdığım karakteri benmişim gibi savunuyorum, bu proje takipçi, şöhret anlamında çok fazla güç elde etmemizi sağladı, sağlıyor ama bu güç bir kıvılcım gibi yanıp hemen sönebilecek bir şey, bunun farkındayım o yüzden her yeni bölümde üstüne katarak ilerlemek istiyorum. Amacım gerçek anlamda oyuncu olmak. Heyecanım da o yüzden aslında” sözleriyle kariyer hedefini anlatmıştı.