Ana sayfa Sosyal Medya TRT 1’in yeni dizisi Kara Tahta’nın ilk tanıtımı yayınlandı! Fragman izleyiciye tanıdık geldi!

TRT 1’in yeni dizisi Kara Tahta’nın ilk tanıtımı yayınlandı! Fragman izleyiciye tanıdık geldi!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Miray Daner ve Furkan Andıç’ı başrollerde bir araya getirecek olan Kara Tahta dizisinin yayın tarihi açıklandıktan hemen sonra ilk tanıtım filmi de yayınlandı. Ancak tanıtım filmi izleyicilere bir yerlerden tanıdık geldi.

Kadrosunda Çiçek Dilligil, Cengiz Bozkurt, Onur Durmaz gibi başarılı isimlerin de bulunduğu Kara Tahta dizisi, 30 Mart Çarşamba akşamı TRT1’de ekrana gelecek ilk bölümüyle izleyicilerin karşısına çıkacak.

Bu arada Kara Tahta’nın ilk tanıtım filmi yayınlandı. Yapımcı şirket Üs Yapım “Atlas’ını kaybetmiş bir Irmak nereye dökülür?” Yeni projemiz için nefesler tutuldu, ilk tanıtımımız sizlerle ???? Yakında #TRT1’deyiz, beklemede kalın!” cümlesiyle ilk tanıtımı paylaştı.

Ancak bir ayrıntı bazı izleyicilerin gözünden kaçmadı. Bazı dikkatli izleyiciler tanıtım filminin 2016 yılında ekrana gelen ve başrollerinde Neslihan Atagül ile Burak Özçivit’in yer aldığı Kara Sevda dizisinin tanıtımıyla aynı olduğunu iddia etti.

Aslında her iki tanıtımın tek ortak yanı suyun içinde çekilmiş olması. Çok da benzer olmasa da izleyicinin yaklaşık yedi yıl önceki tanıtımı hatırlayarak ortak noktalar çıkarması şaşkınlık yarattı.

TRT 1’de ekrana gelecek olan dizide Miray Daner Irmak, Furkan Andıç da Atlas karakterini canlandıracak. Furkan Andıç’ın canlandıracağı Atlas karakteri ile Irmak, okul yıllarında aşk yaşayan ama sonra birbirlerinden kopan ve yıllar sonra yeniden bir araya gelen iki eski aşık olarak hikayede yer alacak.