Ana sayfa Dizi Haberleri TRT 1’in yeni dizisi Kasaba Doktoru’nda oyuncu kadrosu neredeyse tamamlandı!

TRT 1’in yeni dizisi Kasaba Doktoru’nda oyuncu kadrosu neredeyse tamamlandı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Oldukça iddialı oyuncu kadrosuyla dikkat çeken TRT 1 dizisi Kasaba Doktoru’nda hazırlıklar son hız sürüyor. Dizinin oyuncu kadrosu, yeni katılan üç oyuncuyla neredeyse son halini aldı.

Güney Kore dizisi Dr. Romantic uyarlaması olan Kasaba Doktoru için ARC Film tarafından çalışmalara başlandı. Dr. Romantic, 2016 yılında başladı ve 36 bölüm sürdü. İki sezon devam eden dizi 2020 yılında final yaparken, birçok ödül kazandı veya ödül adayı olarak yer aldı.

Kasaba Doktoru da büyük başarı elde eden bu dizinin Türkiye uyarlaması olacak. Yeni dizi Türkiye’de doktorların emeklerini ve çalışma zorluklarını anlatacak. Dizinin oyuncu kadrosu Ozan Akbaba , Hazal Subaşı, Deniz Can Aktaş, Vildan Atasever ve Sinan Albayrak gibi çok güçlü isimlerde oluşuyor.

TRT 1’in yeni dizisi Kasaba Doktoru’nda oyuncu kadrosu neredeyse tamamlandı! 7

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre yarın sete çıkacak olan dizinin oyuncu kadrosuna üç yeni isim daha katıldı. Özgün Karaman, Barış Yıldız ve Sinan Demirer de Kasaba Doktoru dizisinde rol alacak.

Bugüne kadar Umutsuz Ev Kadınları, Baba Candır gibi dizilerde rol alan Özgün Karaman en son Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinde rol almıştı. İşler Güçler dizisinde hatırladığımız Barış Yıldız da 2021 yılında çekilen Şeref Bey dizisiyle ekrana gelmişti. Ağırlıklı olarak tiyatro oyunlarında yer alan Sinan Demirer ise en son Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde Ayyaş Bayram karakteriyle karşımıza çıkmıştı.

Ozan Akbaba’nın Kemal karakterini canlandıracağı dizinin orijinalinde başarılı bir cerrahın hikayesi anlatılıyor. Büyük bir hastanede başlayan öykü, başrol karakterinin travmatik bir olaydan sonra ortadan kaybolması ve sonrasında bir kasabada küçük bir hastanede yeniden işine sarılmasıyla devam ediyor.