Ana sayfa Dizi Haberleri Caner Cindoruk’un final açıklamasından sonra Sadakatsiz dizisini bekleyenlere yeni şok!

Caner Cindoruk’un final açıklamasından sonra Sadakatsiz dizisini bekleyenlere yeni şok!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranında ikinci sezonu devam eden Sadakatsiz dizisinin yeni bölümlerini merakla bekleyen milyonlarca izleyici bulunuyor. Ancak dizinin finaline doğru adım adım gidildiği gerçeğini de belirtmek gerekiyor.

Dizide Volkan karakterini canlandıran Caner Cindoruk, yaptığı açıklama son 10 bölümün çekimlerine başladıklarını söylemişti. Bu açıklamadan sonra 1 bölüm yayınlandı ve anlaşılan da geriye 9 bölüm kaldı. Zaman zaman koronavirüs vakaları nedeniyle bu sezon dizinin kısa aralar verdiğine şahit olduk.

Final kararını oyuncunun açıklamasından öğrenen dizinin hayranları, bu hafta yayınlanacak 52. yeni bölümü büyük bir merakla bekliyordu. Ancak Medyapım tarafından yapılan paylaşımda dizinin bu hafta ekranda olmayacağı duyuruldu.

Kanal D’nin dizinin yeni bölümü ekrana gelmeyeceği için reyting konusunda ciddi bir sıkıntı yaşayacağı da ortada… Peki Sadakatsiz dizisi neden ara verdi? İşte bu soruyu merak eden birçok izleyici var.

Dizide yeni koronavirüs vakaları olabileceği yolunda düşünceler vardı. Ancak verilen aranın nedeni böyle bir gelişme değil. Dizinin senaristinin yaşadığı sağlık sorunlarının bölümün yetişmesine engel olduğu şeklinde gelen bilgiler var.

Sadakatsiz dizisi aslında sektördeki birçok dizi gibi özverili ve yoğun bir çalışmanın ürünü. En ufak bir sıkıntı da bölümlerin yetişmesinde sorun yaşanabiliyor. Senaristin yaşadığı sağlık sorunu da bu nedenle dizinin yayınlarını etkilemiş gibi bir durum ortaya çıkıyor.