Ana sayfa Dizi Haberleri TRT1 dizisi final yapıyor, kaldı 3 bölüm!

TRT1 dizisi final yapıyor, kaldı 3 bölüm!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay -2020-2021 sezonunda TRT1’de önemli bir stratejik karar gözlemliyoruz. Artık düşük performanslı dizilere katlanmak istemeyen kamu yayıncısı, yeni yapımlara hız verdi. İzleyicileri her akşam TRT1 ekranında tutacak diziler oluşturma konusunda atılan adımlar sonuç veriyor… Uyanış Büyük Selçuklu, Gönül Dağı ve Masumlar Apartmanı dizileri bu konuda çok başarılı örnekler oldu.

Barbaros ve Teşkilat isimli iki yeni dizi de yakında izleyicilerle buluşacak. Ocak ayında TRT1 ekranında yayınlanması beklenen bu iki dizi şimdiden heyecanı artırdı. TRT1’in yeni stratejisi gereği artık düşük performanslı dizilere yol göründü gibi duruyor. İşte bu noktada da ilk kurban seçilmişti.

4 sezondur ekranda yer alan Kalk Gidelim dizisi, 135. bölümü ile birlikte izleyicilerine veda edecek… Muğla’nın Yeşilyurt bölgesinde çekimleri yapılan dizi, Türkiye’nin en organik ve hayvan dostu yapımı olması özelliği ile tanınıyordu. Ufuk Özkan, Erkan Sever, Mehtap Bayri ve Ayça Varlıer’in başrollerinde yer aldığı Kalk Gidelim dizisinin finali için 3 bölüm kaldı.

10 Aralık Perşembe akşamı 132. bölümü yayınlanan Kalk Gidelim, yine düşük reyting oranları ile günü tamamlayabildi. Dizinin 133. bölüm fragmanı da yayınlandı. Dudu ve Şakir’in bebeğinin doğması ise izleyiciler için mutlu oldukları bir andı…

Uzun süredir beklenen bebeğin Kalk Gidelim dizisine gelmesi sevinci artırdı. Ancak dizinin final yapacağı gerçeği ise hayranları bir hayli üzmekte.

Kalk Gidelim dizisinin 133. bölümü 17 Aralık Perşembe akşamı yayınlanacak. Dizinin finaline yaklaşılırken, hikayede ne tür gelişmeler yaşanacağı da merak ediliyor.

İşte 17 Aralık Perşembe akşamı yayınlanacak olan 133. bölüm fragmanı: