Ana sayfa Dizi Haberleri TRT1 dizisini bırakan Vildan Atasever, yeniden TRT dizisiyle anlaştı!

TRT1 dizisini bırakan Vildan Atasever, yeniden TRT dizisiyle anlaştı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Ünlü oyuncu Vildan Atesever, 2019 yılının yaz aylarında final yaparak izleyicilerine veda eden TRT1’in Tek Yürek isimli dizisinde başrolde yer almıştı. İlknur karakterine hayat veren oyuncu, Tayanç Ayaydın ve Hilmi Cem İntepe ile başrolü paylaştı. Tek Yürek 22. bölümüyle birlikte 25 Temmuz 2019 tarihinde ekrana veda etmişti.

Aradan 1 yıldan fazla zaman geçti, Vildan Atasever yeniden dizi setlerine dönmeye karar verdi. TRT1 dizisiyle veda eden oyuncu, yine bir TRT1 dizisiyle yeniden hayranlarının karşısına çıkacak. 5. sezonuyla yoluna devam eden Payitaht Abdülhamid, Vildan Atasever’in katılımıyla daha da güçlendi.

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın kulis bilgisine göre, ünlü oyuncu, dizinin yapımcısı Es Film ile anlaştı. Bülent İnal’ın başrolünde yer aldığı Payitaht Abdülhamid, Cuma akşamları yayınlanıyor ve kendine has özel bir kitleye hitap ediyor.

Birçok ünlü ismin kadrosunda yer aldığı, farklı isimlerin kısa roller canlandırıp ayrıldığı bir yapım Payitaht Abdülhamid… Vildan Atasever de dizinin ekibe katıldı ve nasıl bir rolle ekrana geleceği de merak konusu oldu.