Ana sayfa Dizi Haberleri TRT1, Elimi Bırakma dizisini ateşe attı; özel kanalda olsa final yapar!

TRT1, Elimi Bırakma dizisini ateşe attı; özel kanalda olsa final yapar!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz – Elimi Bırakma dizisi 51 bölüm boyunca 2018-2019 yılları içinde Pazar akşamları izleyicisi ile buluştu.

27 Ekim Pazar günü yayınlanan 51.bölümü reytinglerde AB’de 2.79 ile 12. sırada yer almıştı. ABC1’de 2.8 reyting ile 13. sırada yer alan dizi, total grubunda 2.67 reyting ile 15. sırada yer almıştı. Elimi Bırakma’nın reytingleri 2,5-3 aralığında gidip geliyor, bazen yükseliyordu.

Fanatik bir izleyici grubu bulunan Elimi Bırakma’nın ilk salı günü performansı ise büyük bir yıkımın habercisi gibi oldu.

Gün değişikliği diziye kötü etki etti. Birçok dizi hayranı ya bilmediğinden ya da farklı sebeplerden ekran başına geçip izleyemedi.

TRT1, Elimi Bırakma dizisini ateşe attı; özel kanalda olsa final yapar! 8

Cenk ve Azra’nın hikayesinin gün değişikliğinden olumsuz etkilendiğini reytingler de göstermekte.

Dizinin 5 Kasım Salı akşamı yayınlanan 52. bölümü AB’de 1.99 reyting ile 16. olabildi.ABC1’de 2.41 reyting ile 16. sırayı elde etti.Totalde ise 2.05 reyting ile ancak 22. sırada kendisine yer buldu.

Dizinin reytinglerinde belirgin bir düşüş oluştu ve bunun devam etme ihtimali de var.

TRT1, Elimi Bırakma dizisini ateşe attı; özel kanalda olsa final yapar! 9

Çünkü; Azize salı akşamına geliyor… 19 Kasım’da ekranda Elimi Bırakma’nın rakiplerinin çok zorlu bir reyting yarışı olacak.

atv: Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz

Fox: Kadın

Kanal D: Azize

Star: Çocuk

Kanal 7: Yemin

Acaba TRT1 Elimi Bırakma dizisini ateşe mi attı? Siz ne dersiniz?

Bir de Pazar gününe gelen Şampiyon dizisinin reytinglerinin de kötü geldiği düşünülür ise TRT1’in bu hamlesi iki dizisine de pek yaramadı.