Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri TRT1’de bir dizi daha final yapacak!

TRT1’de bir dizi daha final yapacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranlarında 4 sezondur yayınlanmakta olan Kalk Gidelim dizisi, büyük bir hayran kitlesi edindi. Yıllar içinde doğal ortamı ve samimi karakterleri ile birçok izleyicinin gözdesi olan yapım, eğlenceli bölümleriyle de dikkatleri çekti. Ancak Kalk Gidelim macerası artık sona geldi.

Ufuk Özkan, Erkan Sever, Mehtap Bayri ve Ayça Varlıer gibi önemli isimleri kadrosunda buluşturan dizi için final vakti geldi… TRT1 dizinin 135. bölüm ile birlikte veda etmesi kararı almıştı. İşte bu final bölümü de yılbaşı programı ile birleştirildi. Kalk Gidelim dizisi 31 Aralık Perşembe akşamı yani 2020 yılının son günü yayınlanacak olan yılbaşı özel bölümüyle birlikte izleyicilerine veda edecek.

Birçok dizi hayranı bu finalin burukluğunu yaşasa da Kalk Gidelim uzun bir döneme yayılan ve gelecekte de hatırlanacak bir yapım oldu… Peki Kalk Gidelim dizisi neden final yapıyor? İşte bu konuya da Staff Film’in sahibi yapımcı Eyüp Üstün, yanıt verdi. Yapımcıya göre artık dizi ömrünü doldurdu…

TRT1'de bir dizi daha final yapacak! 8

İşte Eyüp Üstün’ün Kalk Gidelim dizisinin neden final yaptığı ile ilgili açıklaması: “Hem oyuncu kadromuz, hem de teknik ekibimiz yaklaşık 4 senedir ailelerinden uzakta yaşıyorlar. Pandemi döneminin de etkisiyle İstanbul’a gidiş-gelişleri de sınırlandırmak durumunda kaldık. Bu süreçte hem fiziki, hem de psikolojik olarak daha çok yorulan ekibimizi ailelerine kavuşturmanın iyi olacağını düşündük. Projemizi en güzel şekilde sonlandırmak üzere Yılbaşı akşamı ekrana gelecek olan 135. Bölümde bize yakışan en yüksek enerjimizle seyircimize veda edeceğiz. Kanalımız TRT1’e, tüm ekibimize ve seyircimize teşekkür ediyorum.”

TRT1'de bir dizi daha final yapacak! 9

Staff Film ‘in 4 sezondur devam eden dizi projesi olan “Kalk Gidelim”’in yılbaşı akşamı yayınlanacak olan Final bölümünde başarılı sanatçı Gülşen, Kubat ve Göksel sahne aldı. 3 önemli sanatçının da söyleyeceği şarkılar, dizinin eğlenceli final performansı ile birleşecek. 3 sanaçı da oyunculuk yeteneklerini sergileyecek ve şarkılarıyla da hayranlarını mutlu edecek.

İşte Kalk Gidelim dizisinin 135. final bölümünden yeni görüntüler: