Ana sayfa Dizi Haberleri Hekimoğlu ile Baraj dizileri reytinglerde bir iyi bir kötü, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz hep iyi!

Hekimoğlu ile Baraj dizileri reytinglerde bir iyi bir kötü, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz hep iyi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Salı akşamları reyting yarışında önemli gelişmeler yaşanıyor. Masumlar Apartmanı dizisi 12-17 arası reyting oranları ile müthiş çıkışına devam etti. Dizinin dün akşam yayınlanan 16. bölümü tüm kategorilerde birincilik elde etti. Bu durum zaten sezon başından bu yana devam ediyor ama dizinin reytinglerinin her hafta yükseliş sergilemesi çok önemli bir detay olarak dikkat çekiyor.

Dün akşam Masumlar Apartmanı’nın AB ve ABC1 gruplarında 16-17 oranlarını elde etmesi müthiş bir başarı olarak kayıtlara geçti. Bu sezonun her iki kategoride de en iyi sonuçları da gelmiş oldu… 2020-2021 sezonu tüm dizileri arasında Masumlar Apartmanı rekoru eline geçirmiş oldu ve 2020 yılını da böyle güzel bir tablo ile kapatıyor. Dizinin totalde de 12’li oranlarda olduğunu hemen belirtelim.

Salı akşamlarının bir diğer iddialı dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, 6.sezonunda da istikrarlı gidişatını sürdürerek, tüm kategorilerde günü ikinci sırada tamamlamayı başardı. Dizinin yeni yıl ile birlikte hikayesinde önemli düzenlemelerin yaşanması bekleniyor. 9-11 arası reyting oranları ile yoluna devam eden atv’nin güçlü dizisinin 2021 yılında yapılacak değişiklikler ile birlikte çok daha iddialı bir konuma gelmesi de bekleniyor.

Salı akşamları yayınlanan Fox TV ekranındaki Baraj ile Kanal D’nin sevilen dizisi Hekimoğlu ise reyting yarışında geride kalan yapımlar oldu… Baraj dizisi sezon başındaki düşük oranlardan kurtularak yükselme yaşadı. Özellikle total kategorisinde 6’lı oranlara ulaşan dizi adına bu gelişme ayakta kalmasının en önemli adımıydı. Dizinin AB kategorisinde ise total performansının yarısına bile ulaşamaması ciddi bir sorun olarak gözler önünde duruyor.ABC1’de ise 5’e yaklaşan dizi gayet iyi durumda görünüyor.

Biran Damla Yılmaz, Feyyaz Duman, Burak Yörük, Sumru Yavrucuk ve Gizem Karaca’nın başrollerinde yer aldığı dizinin yeni bölümlerinin 2021 yılında aynı ilgiyi görmesi bekleniyor. Bu arada dizide senarist değişikliği yaşandığını ve önümüzdeki bölümlerde farklılıklar olacağını da hatırlatmak lazım.

Salı akşamlarının bir başka dizisi ise Kanal D’de yayınlanmakta olan Hekimoğlu, ne yazık ki dizinin dün akşam yayınlanan 31. bölümünün reytingleri yine düştü… Geçen haftaya göre zayıflayan dizinin bir iyi bir düşük reyting oranları alması dikkat çekiyor. Hekimoğlu, ikinci sezonunda bir türlü reytinglerini toparlayamadı. Ancak hem hikaye hem de oyunculuk performansları noktasında dizi oldukça etkili bölümlerle ekranda yer alıyor.

İşte 29 Aralık Salı gününün reytinglerde ilk 10 program listesi:

Hekimoğlu ile Baraj dizileri reytinglerde bir iyi bir kötü, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz hep iyi! 7