Ana sayfa Dizi Fragmanları TRT1’de kaderin bir cilvesi daha; Kalk Gidelim çöküşte, Gönül Dağı yükselişte!

TRT1’de kaderin bir cilvesi daha; Kalk Gidelim çöküşte, Gönül Dağı yükselişte!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranında Gönül Dağı dizisi öyle güzel bir noktadan izleyicileri yakaladı ki, yayınlanan ilk 4 bölüme ilgi büyük oldu. 4. sezonuna devam eden Kalk Gidelim dizisinin yerini alan Gönül Dağı, reytingleri ve sosyal medyada yarattığı etkileşim ile iyi bir yolda… Ancak Perşembe akşamlarına alınan Kalk Gidelim dizisi, kemik izleyicisinden her hafta daha da fazlasını kaybediyor. Kalk Gidelim için bu değişiklik adeta büyük bir düşüşün de nedeni oldu.

Gönül Dağı dizisinde ise koronavirüs sıkıntıları ortadan kalktı ve ekip Eskişehir Sivrihisar’da yeni bölümlerin çekimlerine devam ediyor. Dizinin 5. bölümü 21 Kasım Cumartesi akşamı yayınlanacak. Tahir ile Dilek arasında ayrılık yaşanacak. Peki bu iki aşık bir daha ne zaman birbirlerine kavuşacak?

Anadolu insanının sıcak yüzünü yansıtan dizinin karakterleri de izleyicilerin bir hayli ilgisini çekiyor. 5.bölümde yine eğlenceli anlar yaşayacaksınız.

Bir de Dilek gitmesini engellemek için Taner’in Gönül Dağı’ndan gaz çıkışını bulması gerekiyor ve bunu da başaracak.

Berk Atan ve Gülsim Ali İlhan’ın başrollerinde yer aldığı Gönül Dağı dizisinin 5. bölümünden 2. fragman yayınlandı. Videodan izleyebilirsiniz.