Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Zamanlar Çukurova dizisinde bir dönem mağdurdu, şimdi nefretle hatırlanıyor!

Bir Zamanlar Çukurova dizisinde bir dönem mağdurdu, şimdi nefretle hatırlanıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bir Zamanlar Çukurova dizisinde heyecan giderek artıyor. Hünkar Yaman’ın vedasından sonra olaylar iyice birbirine karıştı… Züleyha için oğlundan vazgeçmeye karar veren Yılmaz için ise sona doğru yaklaşılıyor. Uğur Güneş’in canlandırdığı karakterin yakın bir zaman sonra ayrılması bekleniyor.

Perşembe akşamlarının sevilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova’nın 73. yeni bölümü 19 Kasım Perşembe akşamı yayınlanacak. Murat Ünalmış, Nazan Kesal, Uğur Güneş, Hilal Altınbilek, Kerem Alışık, Furkan Palalı, Esra Dermancıoğlu, Bülent Polat, Melike İpek Yalova gibi isimlerin buluştuğu dizinin hikayesinde önemli gelişmeler var…

Müjgan, oğlunu da alıp kaçıyor… Müjgan ile Fikret arasında neler olacağı merak ediliyor… Müjgan’ın oğlunu kaçırmasına yardım ettiği için Yılmaz, Fikret’i suçluyor. Demir, Yılmaz’a Fekeli üzerinden haber göndererek, “Evimden uzak dursun” diyerek üstü kapalı tehdit edecek. Yılmaz ve Züleyha arasında neler yaşanacağı da yeni bölümde merakla bekleniyor… Behice, ormandaki hesap hatası sonrası kurşunla kötü yaralandı, ölecek mi yoksa bir şekilde kurtulacak mı?

Bir Zamanlar Çukurova dizisinde bir dönem mağdurdu, şimdi nefretle hatırlanıyor! 7

Bir Zamanlar Çukurova dizisinin 73. bölümünden 2. fragman yayınlandı. Olayların iyice karıştığı, kimin elinin kimin cebinde olduğunun artık belli olmadığı bir bölüm daha izleyeceksiniz.

Bu arada izleyicilerin Yılmaz karakterine olan yoğun tepkisi de devam ediyor. “Yılmaz senden nefret ediyorum” diye yorum bırakan izleyiciler, karakterin geldiği noktadan hiç de memnun değil.

Züleyha için bebeğinden vazgeçme noktasına gelen Yılmaz’a izleyicilerden büyük bir tepki var. Dizi ilk başladığında aşkı yüzünden büyük zulüm gören ve mağduriyeti üzerinden izleyiciler tarafından en sevilen karakterlerden olan Yılmaz’ın geldiği son nokta ise dikkat çekici…