Ana sayfa Dizi Fragmanları TRT1’deki Kalk Gidelim dizisinin başarısının bir sırrı var!

TRT1’deki Kalk Gidelim dizisinin başarısının bir sırrı var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Her bölüm eğlendiriyor, güldürüyor; Kalk Gidelim tutkusu bir başka! TRT1 ekranlarında 3 sezondur devam eden Kalk Gidelim dizisi, dile kolay 120 bölümü geride bıraktı… Ufak Özkan, Erkan Sever, Mehtap Bayri ve Ayça Varlıer’in başrollerinde yer aldığı dizinin bu kadar çok sevilmesinin sebebi ise izleyicilerle kurulan organik bağ…

İnsanıyla ve anlattığı hikayelerle, karakterleriyle Kalk Gidelim dizisi TRT1 ekranında uzun süredir Cumartesi akşamlarının eğlencesi olmaya devam ediyor.

Muğla Yeşilyurt’ta çekimleri devam eden dizinin ekibi ortaya koydukları performanslarla göz doldururken, izleyici ile bağ kurmanın da başarıyı getirdiğini bir kez daha kanıtladılar.

Dizi birçok kişiyi çocukluğuna götürüyor. Kapıların kilitlenmediği, insanların sokakta birbirleri ile sosyalleşti, özlemle aranan ve ahlakın da her şeyin önünde olduğu dönemleri hatırlayanlar Kalk Gidelim ile bir nostalji yaşıyor.

Dizinin 26 Eylül Cumartesi günü yayınlanacak olan 121. bölümü de yine hem güldürmeyi hem de sımsıcak insan hikayelerini vaat ediyor. İşte yeni bölümün ne kadar eğlenceli geçeceğini gösteren 121.bölüm fragmanı: