Ana sayfa Dizi Haberleri TRT1’deki Yürek Çıkmazı dizisinde değişimin ayak sesleri!

TRT1’deki Yürek Çıkmazı dizisinde değişimin ayak sesleri!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranında Salı akşamları yayınlanan Yürek Çıkmazı dizisi, iki haftadır ekranda yeni bölümü ile yayınlanmıyor. Alp Navruz ile İrem Helvacıoğlu ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin hikayesinde önemli bir yenilenme çabasının başladığı son bölümlerde görülmüştü.

Mehmet Aslantuğ’un hikayeye dahil olması ile birlikte Yürek Çıkmazı dizisindeki sahnelerin daha da etkili olmaya başladığını belirten dizinin hayranları, şimdiden projeyi çok özledi. Yürek Çıkmazı dizisinin yeniden ne zaman izleyicilerle buluşacağı henüz netlik kazanmadı.

Kamu yayıncısı olan TRT1’in Kahramanmaraş’ta yaşanan 2 büyük deprem felaketinin ardından yayınlarını yeniden düzenlemesi ve bir süre daha dizilere yer vermeyeceği yönünde beklenti bulunuyor. TRT1 dizileri de bu süreçte bir süre daha izleyicilerle buluşamayacak gibi gözüküyor.

Alp Navruz ile İrem Helvacıoğlu ikilisi de depremden etkilenen vatandaşlara destek için düzenlenen büyük televizyon kampanyasına katılarak, halktan gelen bağışların toplanmasına yardımcı oldu. İki oyuncu da deprem sonrasında bölgede bulunan vatandaşlara destek için farklı çabalar da ortaya koymuştu.

TRT1'deki Yürek Çıkmazı dizisinde değişimin ayak sesleri! 7

Yürek Çıkmazı dizisinde en son 13. bölüm ekrana geldi. Mesut Akusta, Ayça Bingöl gibi usta isimlerin yanına Mehmet Aslantuğ’un da katılması izleyicileri çok memnun etmişti.

Dizi de yönetmen değişikliği yaşandığı da basına yansıdı. Serdar Gözelekli’nin ayrılarak yerini bir hayli tecrübeli isimlerden Bahadır İnce’ye devrettiği belirtiliyor.

Bahadır İnce, 2005 yılından bu yana çok farklı dizi ve sinema filmlerini yönetti. Yönetmen en son Kuzgun ve Maria ile Mustafa dizilerinin başında bulunmuştu.