Ana sayfa Sosyal Medya Oyuncu Gizem Karaca’dan büyük itiraz; “Bu kadar kolay olamaz”

Oyuncu Gizem Karaca’dan büyük itiraz; “Bu kadar kolay olamaz”

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – En son TRT1 ekranında yayınlanan Alparslan Büyük Selçuklu dizisinde Evdokya karakterini canlandıran Gizem Karaca, uzun yıllardır kendisine güçlü bir kariyer elde etti. Gizem Karaca, en son Özür Dilerim isimli film projesi ile gündeme geldi. Filmin yakın bir zaman içinde Disney Plus’ta yayınlanması bekleniyor.

Deprem felaketi sonrasında sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla deprem bölgesindeki vatandaşların sesinin daha geniş bir kitleye yayılmasına aracılık eden Gizem Karaca, farklı yardım faaliyetlerinde de bulundu.

Kahramanmaraş’ta 9 saat arayla yaşanan iki büyük deprem felaketi 14 milyon kişinin yaşadığı 10 ili etkiledi. 35 binden fazla kişinin ölümüne neden olan, 100 binin üzerinde kişinin de yaralandığı deprem felaketi nedeniyle bölgedeki insanların da hayatları baştan aşağıya değişti. İşte böyle acı dolu bir olayın ardından daha henüz çok zaman geçmemiş olmasına rağmen, her şeyin normale döndürülmeye çalışılmasına Gizem Karaca’dan tepki geldi.

“Bu kadar kolay olamaz” diyerek sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Gizem Karaca, depremin yaralarının henüz sarılmadığı bir ortamda sosyal medyada normalleşmeyi içeren paylaşımlar yapılmasından rahatsızlık duyuyor.

Gizem Karaca mesajında şu ifadeleri kullandı:

“Normalleşme ayağına bu kadar saçma bu kadar rahat hikayeler paylaşamazsınız. Bu kadar kolay olamaz. Kimler neler yaşıyor, ne hayatlar tekrar kurulmaya çalışılıyor. Ne yaralar sarılmaya çalışılıyor. Bi süre daha burayı onlar için verimli kullansak olmaz mı?

Gerçekten çok mu zor bi süre daha yediğimizi, içtiğimizi, kuaförde fönlü saçlarınızı, aynada kıyafetinizi, sporunuzu oranızı buranızı göstermemeniz?

Size hayran olan belki binlerce insan var evlerinden çıkmak zorunda kalan ve senin o güzel hayatını takip eden. İyi mi hissettiriyor onlara manevi destek olmak varken, böyle hızlıca ‘normalleşmek’ işletmeleri bi noktada anlayabilirim, ticaretine devam etmeli ama bu da yine daha hassas bir geçiş olmasa mı?

Bunun bence bir adabı vardır. Bir süre lütfen dikkat edelim, çok zor olmamalı. Benim düşüncem.”

Oyuncu Gizem Karaca'dan büyük itiraz; "Bu kadar kolay olamaz" 7