Ana sayfa Dizi Fragmanları TRT1’in çok iddialı başlayan Tövbeler Olsun dizisi beklentilerin uzağında

TRT1’in çok iddialı başlayan Tövbeler Olsun dizisi beklentilerin uzağında

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranında yayınlanmakta olan Tövbeler Olsun isimli dizinin yeni bölümleri Pazar akşamları izleyicilerle buluşmaya devam ediyor. Güven Kıraç ve Erkan Can’ın başrollerinde yer aldığı dizinin önemli bir oyuncu kadrosu bulunuyor.

Diziye gösterilen ilginin azlığı dikkat çekerken, konu bütünlüğünün kopuk olması da Tövbeler Olsun için önemli eleştirilerden birisi oldu. Dizinin beklentileri tam olarak karşılayamadığı da sosyal medyadaki yorumlardan anlaşılıyor. Özellikle komedi beklentisi yüksek olan izleyiciler dizinin tarzından memnun, ancak böyle güçlü bir oyuncu kadrosundan daha iyi bir dizi beklediklerini belirtenler de çok.

Jenerik müziğini Mazhar Alanson’un yaptığı dizinin kadrosunda yer alan diğer oyuncular şöyle: İpek Tuzcuoğlu, Çiçek Dilligil, Ünal Silver, Seda Türkmen, Sercan Badur, Mert Carim, Merve Erdoğan, Mert Denizmen, Semiha Bezek, Naz Çağla Irmak, Batuhan Aydar, Kerem Muslugil, Tolga Canbeyli, Cansu Kurgun, Ozan Güçlü ve Duru Baykal.

23 Ağustos Pazar akşamı dizinin 3. yeni bölümü ekrandaki yerini alacak. Yeni bölümden ilk detaylar ortaya çıktı. Aşağıdaki fragmanda bulabilirsiniz.

Dizide başarılı ama pinti bir mücevher imalatçısı olan Horanta Holding isimli şirketin patronu olan Namzet Horanta’nın pintilikten cömertliğe doğru giden değişimi anlatılmakta.